Sezer, "Her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz"

Sezer, "Her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz"

İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde bulunan Doğankent Sitesi sakinleriyle buluşan Aday Ali Yıldırım Sezer, “Bizim yönetimimizde her mahalle eşit hizmet alacak. Buna çok dikkat edeceğiz. Kimseyi ayırt etmeyeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde bulunan Doğankent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlçe Başkanı Çetin Seymen’de, Aday Sezer’e eşlik ederken, mahallenin sorunları masaya yatırıldı, 31 Mart seçimleri sonrasında Gölcük’te yapılacak projelerden bahsedildi. 

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ

Yönetim anlayışı ile ilgili açıklama yapan Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, "Biz Gölcük’ün her bir noktasına hizmetlerimizle dokunacağız. Gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve engellilerimize pozitif ayrımcılık yaparak hizmetler üreteceğiz. İhsaniye mahallesinin ihtiyaçlarını büyük ölçüde yaptığımız ziyaretler esnasında öğrendik. Cumhur İttifakı adayı olarak 1 Nisan'dan itibaren sorunların çözümü için çalışmaya başlayacağız. Bu noktada yapacaklarımızı planlamaya da başladık" dedi.

“KİMSEYİ AYIRT ETMEYECEĞİM”

Bizim Cumhur İttifakı olarak seçimi kazanacağımıza olan inancımız tam diyen Sezer, "Ben eminim ki Gölcüklü hemşerilerimiz hizmet siyasetinden yana tercihini kullanacaktır. Bizde sizlere hizmetin en kalitesini sunmak ve layık olmak için durmaksızın çalışacağız. Şu net ki görevim süreci boyunca herkesin başkanı olacağım. Kimseyi ayırt etmeyeceğim. Adaletin sağlayacağım. İlçemizde kentlilik bilincini oluşturarak hayal edilen Gölcük’ü hem birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.