Sezer horon tepti, salon coştu

Sezer horon tepti, salon coştu

Gölcük Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Yılın 61. Günü" etkinliğine katılan Aday Ali Yıldırım Sezer, gençlerle birlikte horon tepti

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve parti yöneticileriyle birlikte Gölcük Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Yılın 61. Günü" etkinliğine katıldı. Sezer yoğun ilgiyle karşılanırken, gençlerle selamlaştı ve ismi anons edilmesi sonrasında da yoğun alkışla destek verildi.

BİRLİKTELİĞİMİZ DAHA DA ARTACAK

Gece de Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Gürkan ile birlikte horon tepen Sezer, bu konuda da usta olduğunu gösterdi. Sezer yaptığı açılamada ise, “Böyle bir etkinliği düzenlediği için Çakıroğlu ve Gürkan’a çok teşekkür ederim. Bana enerji veren, moral depoladığım bir etkinlik oldu. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren de el birliği ile tüm Gölcüklü hemşehlerilerimle güzel birlikteliğimiz devam edecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.