Söğüt, "Gençler için rota çizen bir anlayışımız olacak"

Söğüt, "Gençler için rota çizen bir anlayışımız olacak"

“Körfez Yerel Gençlik Muhabbetleri” programı kapsamında ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya gelen Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Gençlerin gerisinde kalan değil, onlara rota çizen bir anlayışla çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetiminin ilk defa oy kullanacak geçlere yönelik düzenlediği ‘Körfez Yerel Gençlik Muhabbetleri’ programı Esentepe Mahallesi’nde bulunan Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırı’nda gerçekleştirildi. Programa; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Cumhur İttifakı ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM Başkanı Fehmi Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve çok sayıda ilk defa oy kullanacak genç katıldı.

EN BÜYÜK DESTEK GENÇLERDEN

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak "Körfez İlçe Gençlik Kolları olarak tüm mahallelerimizde sokak sokak çalışmalar yaparak ilçemizdeki gençlerimize ulaşıyor, başkanımızı, projelerimizi anlatıyoruz ve desteklerini istiyoruz. 31Mart'ta en büyük destek gençlerden gelecek" dedi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna yaptığı konuşmada, AK Parti’nin gençlere tanıdığı olanaklara dikkat çekerek, seçme ve seçilme yaşlarındaki reformlarını hatırlatarak, gençlerden ilk oylarını AK Partiye vermelerini istedi.

GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE

Gençlerimize daha iyi bir gelecek bırakmak için çalıştıklarını söyleyen Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt  “Gençlik merkezleri yapacağız. Bu merkezlerde sizler bilimle, sanatla, teknolojiyle, sporla vakit geçirin istiyoruz. Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Gençlerimizin donanımlı yetişmesi ülkemizin geleceğini daha da aydınlatacaktır” dedi. Konuşmaların ardından programa katılan gençlerin sorularını cevaplayan Şener Söğüt, fikirlerini sunan gençlere, “Güzel fikirleriniz gösteriyor ki geleceğimiz emin ellerde” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.