Hayrettin TURAN

Hayrettin TURAN

SP ile YRP ARASINDA BİR FARK YOKTUR

Prof Dr Doğan Aydaş(YRP gnl bşk yrd)

Bu adam Habertürk'te "Kübra Par'la Açık ve Net'te" soruları cevapladı.

Kübra Par sordu; "Ak Parti'ye yaptığınız tekliflerle Millet İttifakı ile görüşür müsünüz? Gerekirse oraya katılır mısınız ?"

Aydaş, "Biz bütün partilerle görüşürüz; CHP ile de, HDP ile de konuşuruz. Geçmişte CHP ile koalisyon yaptığımız gibi diğer partilerle de yaparız.." dedi.

SP'den ne farkları var bunların?

HDP ile de oturur konuşuruz demek Kürt kardeşlerimizle konuşmak değildir. Onunla anlaşmak Kürt halkıyla anlaşmak değildir. O bir terör örgütüdür. Senin bütün şartlarını kabul etse de sadece devlet idaresine militanlarını soksa bile yeter...

Bunlar nereleriyle düşünürler bilmem!..

Allah akıl versin!

*************

Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta partisinin Cumhurbaşkanı adayı.
Ehh, hayırlı olsun diyelim!
Ancak Kılıçdaroğlu bundan çok zarar görür. KK'ya geçmiş olsun. Bilmem kaçıncı yenilgi:))

**************

Hulusi Akar: " 6 Şubat'ta saat 04.17'de deprem meydana geldi. Saat 04.30'de TSK alarm vererek harekete geçti. Saat 08.00'de İskenderun'da kurtarma birliğimiz 26 kişiyi enkazdan kurtardı..." dedi.
????Vatan hainleri iftiralarıyla TSK'ya zarar veremez!

**************

Süleyman Soylu: "Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda Türkiye'deki en üst düzey terörist olan sözde Botan Saha Sorumlusu kırmızı kategorideki Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya sarı torbada." dedi

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.