TOGG SEDAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER, SATIŞ FİYATI NE KADAR OLACAK?

TOGG SEDAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER, SATIŞ FİYATI NE KADAR OLACAK?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Sedan modelinin tanıtımı yapıldı. ABD'de görücüye çıkan TOGG Sedan için tanımın Uluslararası bir organizasyonda yapıldı.

Türkiye'nin önemli projeleri arasında yer alan yerli otomobil ile alakalı olarak önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen TOGG için bugüne kadar SUV modeli ön plana çıkmıştı. İlk dega TOGG Sedan'ın tanıtımı yapıldı. ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Consumer Electronic Show Fuarı'nda sahneye çıkan TOGG'un yeni modeli Sedan için meraklı bekleyiş sona erdi.

Yüzde 100 Türkiye'nin otomobili olan TOGG'dan küresel bir marka çıkartmak için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG'un Sedan modeli de bu markalaşma için çok önemli bir aşama olarak değerlendiriliyor. Üstelik dünyanın gözde fuarlarından birisinde yapılan gövde gösterisi ile TOGG iddiasını tüm küresel sektörü ispatlamış oldu.

TOGG SEDAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELERDİR?


TOGG Sedan'da 200 ile 3400 beygir gücü bulunuyor. 0'dan 100'e 4,8 saniyede çıkan otomoıbilin 500 km de menzili var. Tamamen elektrikli otomobil olan TOGG Sedan modern dizaynı ve gelişmiş teknolojilerle donatılan görüntüsü ile dikkat çekiyor. Muadilleri ile teknik açıdan altta kalmayan bir otomobil olan TOGG bunun yanında üstün niteliklere de sahip. TOGG Sedan için kapsamlı bir tanıtım henüz yapılmadı. Bunun ilerleyen aylarda gerçekleştirilebileceği bildirildi.

TOGG SEDAT SATIŞ FİYATI NE KADAR OLACAK?

TOGG Sedan'ın tanıtımının yapılması ile hemen fiyat araştırmalarına başlandı. TOGG Sedan kaç liralık fiyatla satışa çıkarılacak. TOGG Sedan'ın Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak? TOGG için üretim aşamaları henüz tamamlanmadı. Şu anda yapılan maliyet hesaplamaları tamamen proje üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Ancak fiyat konusunda uygulamanın rekabet edebilir bir fiyat olacağı biliniyor. bunun için de benzer özellikteki eletrikli otomobillerin fiyatlarına bakılması gerekiyor. Ancak fiyatın bugünkü kur hesabı ile 600 Bin TL'den düşük olmasına ihtimal verilmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.