TOGG Yerli otomobil fabrikasına iş başvurusu nasıl yapılır?

TOGG Yerli otomobil fabrikasına iş başvurusu nasıl yapılır?

Bursa Gemlik Yerli otomobil fabrikası iş başvurusu ne zaman başlayacak? Yerli otomobil TOGG için iş başvurusu hakkında detaylı bilgiler sunacağız. Yerli otomobil TOGG fabrikası ne zaman kurulacak? Tüm detaylar haberimizde..

2020 nin en büyük ve en güzel gelişmesi yerli otomobil TOGG desek yeridir. Tanıtımı her ne kadar 2019 Aralık ayında gerçekleşse de bizim için 2020 yılı gelişmesi olarak görülmektedir. Tanıtımından sonra hayli sevilen yerli üretim otomobilimiz olan TOGG için öncelikle fabrika açılması sonrasında seri üretim derken 2022 yılının sonunda yollarda göreceğiz.

Bu gelişmeler olurken hızlıca bir fabrika kurulumu ve işçi alımı yapılacak bunun için de Yerli araba üretim fabrikası iş başvurusu açıldı.

Sizler de elektrikli yerli otomobil TOGG fabrikasında çalışmak istiyorsanız, 4,600 kişilik işçi arasında olmak istiyorsanız eğer TOGG fabrikası iş başvurusu formunu doldurmanız yeterlidir.

Togg sitesi üzerinden yapılacak bu başvuru sonrasında alım gerçekleşecektir.

Yerli otomobil fabrikası iş başvurusu ne zaman başlayacak?

Sorusuna cevabımız şu an online olarak başvurular devam ediyor. Alım ne zaman gerçekleşecek bu net olarak bilinmese de yakın zamanda sonuçlanır diye umuyoruz. Çünkü bu aylar içerisinde fabrika temel atma töreni yapılacağı için çalışanların belirlenmesi çokta uzun sürmeyecektir.

TOGG fabrika işçi alımı için sizde başvurmak istiyorsanız eğer ikametiniz de Bursa ise tam da size göre bir iş diyebiliriz.

Az çok otomotiv sektöründen anlıyor ve zanaatiniz de varsa hemen aşağıdaki formu doldurmak için siteye gidiniz.

Yerli Otomobil TOGG için 25 Firma ile anlaşıldı

AYSAD (Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği) başkanı Alper Kanca ayrıca yarım asır sonra kendi yerli otomobilimizi üretiyoruz. Bu beklenen ve güzel bir gelişme dedi. Ayrıca bu gün toplamda 60 adet şirketimizle toplantıdaydık. Gönül ister ki Yerli Otomobil için hepsiyle çalışmak ama bu gün 25 tedarikçi firma ile anlaşmak sağladık. Elektrikli otomobilimiz için bazılarının şüphesi var. Bunlardan en önemli motorların hibrit değilde direkt elektrikli üretime konusuydu. Bunda şüphe duyanlar için şu an Volkswagen de hibritli motor değil direkt elektrikli motor üretmiş durumda. Yani doğru yoldayız kimsenin şüphesi olmasın. Yarım asırdır beklenen gelişme desteklerimizi esirgemeyelim diyerek sözlerine devam etti. Ayrıca bu gün burada bulunan firmaların bazıları, Bentley’den Porsche’ye, Audi’den Mercedes’e, Ford’dan BMW’ye ve Toyota’ya kadar en nitelikli, üst seviye araçların parçaları üretiliyor. Diyerek bu parça firmalarıyla bizler de çalışacak. Hatta bu firmaların ürettikleri parçaların %50 sinden fazlası dışarıya ihtiyaç ediliyor.

TOGG CEO su Gürcan Karakaş ise yerli otomobil fabrikası için şimdiden işçi alımına başlayacaklarını açıklayarak istihdam yapılacak kadrolar ve teknisyenlerin sayısını belirledikleri kısa sürede alımlara başlanacağını duyurdu.

Yerli otomobil yapımında veya fabrika kurulumunda çalışmak emek vermek istiyorsanız eğer formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz.

Yerli otomobil fabrikası iş başvurusu için TOGG İş başvuru takibi için ilan siteleri: https://www.kariyer.net/is-ilanlari/

https://www.linkedin.com/company/toggas/jobs/?viewAsMember=true

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.