Togg'un işletim sistemi nedir? Hangi işletim sistemi kullanılacak?

Togg'un işletim sistemi nedir? Hangi işletim sistemi kullanılacak?

Togg'un işletim sistemi nedir? Hangi işletim sistemi kullanılacak? Bu soruları sizlere daha net açıklayacağız.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Qoalcomm snapdragon ile anlaşma yapılmıştı. Bu işlemci olarak Togg otomobillerinde kullanılacaktı. Bu gün de hangi işletim sistemi yer alacak sizlere onun detaylarını sunacağız.

Togg'un işletim sistemi nedir?

Togg’un yazılımı da çok merak ediliyordu. Togg C-SUV modelinde açık kaynak kodlu Android Automotive üzerine, özelleştirilmiş arabirimle beraber geliyor.

Shoppingmode Samsung’un Android telefonlarında kendine ait One UI arayüzü kullanması gibi, biz de Togg’da açık kaynaklı sistem üzerine kendi arabirimimizi ve yazılımlarımızı geliştirip, entegre ediyoruz.

Bu da sistemin bize özel arayüzü olmasını sağlayacak. Bu ara yüz de Togg ile entegre çalışarak komutlarda daha kolay ve ulaşılabilir olmasını sağlayacak. Karışık ve başka firma arayüzünün zorluklarını bizlere basitleştirilmiş şekilde sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.