Zeki Aygün engelli vatandaşlarımızla pasta kesti

Zeki Aygün engelli vatandaşlarımızla pasta kesti

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, Derince’de bulunan engelli dernekleri ile bir araya geldi, onlarla birlikte pasta kesti

“Engellilerimizin hayatını kolaylaştıracak çalışmalarımız olacak”

 

AK Parti Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince’de bulunan Kocaeli Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Sırrıpaşa Mahallesi’nde bulunan KİYAD Derneği lokalinde düzenlediği “Eşit yaşam, eşit haklar” için bütün toplum el ele dayanışma günü etkinliğine katıldı. Aygün ile birlikte ilçe yöneticileri, Kadın Kolu Başkanı Züleyha Uslu, Aygün’nün eşi Şükran Aygün de programa katıldı.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK

Engelliler Dernek Başkanı Nilgün Albayrak, “14 Şubat’ta düzenlediğimiz bu önemli günde katılan bizi yalnız bırakmayan Başkan Adayımız Zeki Aygün’e teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki Engellilerin sorunlarını artık önemseniyor ve çözümünde herkes üzerine düşeni yapacak” dedi.

SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ

Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün de konuşmasında, “Engellileri önemsiyoruz ve hayatlarını kolaylaştırmak için yerel yönetimler olarak yeni dönemde çok önemli çalışmalarımız olacak. Aslında her insan birer engelli adayıdır. Engellilere ve onların ailelerine sahip çıkacağız” dedi. Yapılan konuşma sonrasında birlikte pasta kesildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.