Ayşen Batıgün doğum yaptı

Ayşen Batıgün doğum yaptı

Oyuncu Ayşen Batıgün Anne oldu.1 Erkek Çocuk Dünyaya getirdi.

Abdulah Bulut ile evlenen Ünlü Oyunca çiçeği burnunda bir erkek evlat Dünyaya getirdi.Ünlülerin menajeri Abdullah Bulut ile evli olan Ünlü oyuncu Ayşen Batıgün, dün akşam saatlerinde İstanbul Kozyatağı Central Hospital'da bir erkek bebek dünyaya getirdi. Mutlu çiftin bebeğe Aras adını verdikleri öğrenildi.Sanatçı Arkadaşları Yeni Dünyaya gelen Bebekleri için Teprik yağmuruna tutuldu.Allah uzun Ömürler versin dediler.

Ünlülerin menejeri olan Abdullah Bulut yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı."Ne hissettiğinizi anlayamadığınız bir anınız oldu mu mesela? ‘’Oğlum’’ demek ne güzel bir duyguymuş. Şimdiden kocaman kocaman bakıyorsun hayata! Aramıza hoş geldin yoldaşım, arkadaşım, canım, kanım... Minik ellerin, ayakların, burnun, ağzın tarif edilemez bir duyguya soktu beni. İyi ki doğdun Aras’ım... Seni çok seviyorum canım eşim" diyerek duygularını Dile getirdi ve sevinçten uçuyorum dedi.

611.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.