Show TV'de yeni bir dizi

Show TV'de yeni bir dizi

Dün akşam Show  TV Ekranlarında oynayan Çukur Dizisi oldukça beğeni topladı.Öpüşme sahnelerine yer verildi.Çukur' izleyici karşısına çıktı

Show TV'de yeni bir dizi çukur.

Daha önce Show TV Ekranlarında nefessiz izlediğimiz İçerde Dizisinin ardından yeni başlayan Çukur Dizisi soluksuz izlenmeye başlandı.İçerde Dizisinde çok büyük bir şöhreti yakalayan Ünlü oyuncu Aras Bulut ve Dilan Çiçek Deniz'in başrol oynadığı dizide cesur sahneler yer aldı ve bütün izleyici kitlesi soluksuz izledi.

Dün akşam Show  TV Ekranlarında oynayan Çukur Dizisi oldukça beğeni topladı.Öpüşme sahnelerine yer verildi.Çukur' izleyici karşısına çıktı. 

Daha Önce İçerde Dizisinde şöhreti yakalayan Ünlü oyuncu Aras Bulut yeni başlayan Çukur Dizisinde de oldukça iddialı birden Reyting almaya başladı.Rol arkadaşı genç güzel Dilan Çiçek Deniz İlk bölümünden yatağa girdiler ve harika bir öpüş sergilediler,

Aras Bulut ile Dilan Çiçek'in öpüşme sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.