TOGG ALIRKEN NEDEN MERIDIAN SİSTEMİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

TOGG ALIRKEN NEDEN MERIDIAN SİSTEMİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

Değerli TOGG almayı düşünen okurlarımız Faruk Hasan adlı okurumuz aldığı TOGG araç hakkında deneyimlerini aynen aktarıyoruz..Bugün değineceğim konu araçtaki ses sistemi.Daha önce birçok otomobil kullandım (Mercedes,Volks

TOGG Kullanıcısı bir okurumuzun deneyimlerini kendi ağzından aynen aktarıyoruz:..

"Değerli Toggseverler bildiğiniz gibi size günlük kullandığımız TOGG araç hakkında bilgiler vermeye çalışıyoruz.

Bugün değineceğim konu araçtaki ses sistemi.

Daha önce birçok otomobil kullandım (Mercedes,Volkswagen,Porsche vb.) ve çoğunluğunda farklı farklı ses sistemlerini deneme şansım oldu. (Bang and olufsen, burmester vb. Gibi) mesela mercedes aracımda stok ses sistemi vardı ve gayet memnundum. Togg u alırken de 2. Arabam olacağı için ses sistemi ile herhangi bir problem yaşamayacağımı düşünerek hem de 30k cebimde kalsın mentalitesi ile meridian seçeneğini seçmedim.

Arabanın her özelliğine aşığım ve gitgide arabaya olan sevgim artmakta fakat stok ses sistemi daha kaliteli bir seçenek tercih edilebilirdi diye düşünmekteyim.

Özellkle yüksek sesli müzik dinlerken kalite farkını çok net anlıyorsunuz yüksek seslerde cızırtı gibi sesler yapmaya başlıyor ve boğuk bir şekilde müzik dinliyorsunuz. Buna ek olarak bassları doygun ve tok vermekte çok yetersiz kalmış. Kulağı az çok hassas olan kişiler ne demek istediğimi anlayacaktır.

Toggdan talebim daha sonrasında ek bir maliyetle stok ses sistemimizi meridian a çevirmek için bize bir fırsat sunması (40-50k maliyetli bile olabilir).

Demem o ki siz siz olun benim yaptığımı yapmayın 30k için gerçekten değer gidin meridian seçeneğini seçin hem satarken daha rahat satarsınız hem de araçtan tam manası ile keyif alırsınız." Faruk Hasan

Siz de deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi yoruma yazabilirsiniz. Yada WhatsApp haber hattımızdan bize iletebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.