Adriana Lima'dan Bozkurt Selfiesi

Adriana Lima'dan Bozkurt Selfiesi

Dünyanın meleği olarak adlandırılan ve Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına konu olan ünlü manken Adriana Lima, sosyal medya hesabından ülkücü hareketi yapınca, herkes şoke oldu.


Adriana Lima bozkurt işareti yapıp uludu. Bozkurt selfiesinin instagramdan paylaşılmasıyla kullanıcılar ülkücü Adriana yorumları yaptılarDünyaca üne sahip olan ve bir dönem Acun Ilıcalı ile hakkında aşk dedikodusu çıkan Adriana Lima’nın bozkurt işareti yapıp uluduğu görüntüler paylaşıldıAdriana Lima’nın bozkurt işareti yaparak selfie çektirmesi ve ardından ulumıas ise sosyal medya gündemine oturdu.Dünyaca ünlü manken Adriana Lima, paylaştığı görüntülerde önce bozkurt işareti yapıyor ardından uluyor.Ünlü Victoria’s Secret modeli Adriana Lima Ülkücü olursa ortaya nasıl bir manzara çıkar merak ettiniz mi?Ünlü model Adriana Lima ’Bozkurt’ işareti yaptı! Adriana Lima ülkücü çıktı!
 

 Dünyaca üne sahip olan, bir dönem Acun Ilıcalı ile hakkında aşk dedikodusu çıkan Adriana Lima’nın bozkurt işareti yapıp uluduğu görüntüler paylaşıldı. Bu anları seyredenler ülkücü Adriana yorumları yaptı.
 
BOZKURT SELFİESİ
 
Uzun bir dönem boks yapan Brezilyalı model Adriana Lima, profesyonel boksör Alptuğ Öner ile önce selfie çekti, ardından Buğra Öner ile bozkurt işareti yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.