Amedspor maçlarını nerede oynayacak?

Amedspor maçlarını nerede oynayacak?

Amedspor’un, Diyarbakır Stadyumunun bakıma alınması ve maçlarını İstanbul veya Mersin’de oynama taleplerine Futbol Federasyonu nasıl bir yanıt verdi?

Grupta 19 puan ile liderliğini sürdüren Amedspor, Diyarbekirspor ile birlikte kullandığı Diyarbakır Stadyumunun bakıma alınmasını istemişti.

Amedspor, Derince Belediyespor maçından sonra BAY haftasına gireceğini ve sahanın bakıma alınması durumunda 2 maçını komşu illerde yada başka yerde oynayabileceğini belirtmişti.

“AMEDSPOR, GÜVENLİK ENGELİNE TAKILDI”

Amedspor Başkanımız Aziz Elaldı, Batman’ın sahasını vermek istemediği, bunun üzerine maçlarını İstanbul ve Mersin’de oynamak istediklerini, bunu da Federasyonunu, “Güvenlik” nedeniyle olumsuz yanıt verdiğini söyledi.

Başkan Elaldı, mağdur olmamak için mecburen Diyarbakır stadyumunda maçlara çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

“GALİBİYET SERİSİNİ 10 MAÇA ÇIKARMAK İSTİYORUZ”

Amedspor’un başarılı çıkışından memnun olduklarını söyleyen Başkan Elaldı, galibiyet serisini 10 maça çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, “Takımımız şu anda çok iyi, hiçbir sorun yok ve çok güzel bir uyum var. Seyircilerimizde son maçta fena edildi. Bu takım şampiyonluk yolunda kararlı adımlarla yürüyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.