''Anne'' Dizisinin Cengiz'i Tehdit Alıyor!

''Anne'' Dizisinin Cengiz'i Tehdit Alıyor!

Berkay Ateş yani namıdiğer Anne dizisinin Cengiz'i olarak tanınıyor, ancak dün yayınlanan ve yeni olan dizi bir günde fazlası ile tepki almaya neden oldu, bir çok vatandaş ''bu kadar gösterilmez'' diyerek tepki verdi, kimisi de bu kadarı fazla diyerek...

Bununla da sınırlı kalmayan vatandaşlar Anne dizisinde yer alan ''abi'' karakterini bir nevi üstlenen ve Berkay Ateş sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yayınladığı fotoğrafların altına ''seni bir sokakta görsek darp edeceğiz, seni bizim mahallede görürsek öldüreceğiz'' gibi benzer tehditler almaya başladı, bu tehditlerin ardı arkası kesilmezken kullanıcıların bir diziyi gerçek gibi görüp yorumlar ile tehditler yağdırmasına tepkiler çığ gibi büyüdü.

Ancak dizi hakkında olumsuz yorumları neredeyse tüm vatandaşlar yaptı, vatandaşlar dizinin özellikle küçük kızın poşete konmasının bazı aileler ve anne-babalar tarafından yapılmasının söz konusu olduğunu, bu gibi durumların televizyon ekranlarında gösterilmesinin tamamı ile sakıncalı olduğunu ifade ederek bunun ciddi bir vaka olduğunu ve ölümlere neden olmasının söz konusu olabilecek olduğunu ifade etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve benzeri devlet kurumları her türlü şiddet ve darp durumunda Alo 183 numaralı hattın aranmasının yeterli olacak olduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.