Antalyaspor’da 3 futbolcunun üzeri çizildi

Antalyaspor’da 3 futbolcunun üzeri çizildi

Yeni sezon kamp çalışmaları öncesinde 1 Temmuz Cuma günü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek Antalyaspor’da 3 futbolcuya vize çıkmadı.

Yeni sezon kamp çalışmaları öncesinde 1 Temmuz Cuma günü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek Antalyaspor’da 3 futbolcuya vize çıkmadı. Kırmızı-Beyazlılarda sezon kiralık olarak takımdan gönderilen Gustavo Blanco Leschuk, Ersin Zehir ve Erkan Eyibil, kamp çalışmalarına alınmayacak.

İSPANYA’DA KALACAK

Kırmızı-Beyazlıların 3 futbolcuya da kararı tebliğ ettiği ve kendilerine kulüp bulmaları istendiği öğrenildi. Arjantinli golcü Gustavo Blanco Leschuk’un 1 yıl daha sözleşmesi bulunurken, yine İspanya liginden ekiplerle görüşmeye başladı.

4 YIL SÖZLEŞMESİ VAR

Antalyaspor’un geçtiğimiz sezon başında geleceğe yatırım olarak renklerine bağladığı Ersin Zehir de Nuri Şahin’den geçer not alamadı. Geçen sezon Süper Lig’de Antalyaspor formasıyla sadece 29 dakika oyunda kalan Ersin Zehir, devre arasında Hollanda 2. Lig ekiplerinden FC Dordrecht’e kiralandı. Hollanda ekibiyle 16 maçta 1 gol ve 1 asist kaydeden 24 yaşındaki futbolcu, yeniden kiralama talebini reddederken, Almanya’ya geri dönmek istediği kaydedildi. Genç futbolcunun 2026 yılına kadar Antalyaspor’da sözleşmesi bulunuyor.

3 DAKİKA OYNAYABİLDİ

Takımda düşünülmeyen diğer isim Erkan Eyibil ise geçen sezon Süper Lig’de sadece 3 dakika süre alabildi. Devre arası Stuttgart 2 takımına kiralanan 21 yaşındaki isim, Almanya’da 11 maçta görev aldı ve 2 gol ile 1 asist kaydetti. Kırmızı-Beyazlılarla 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan Erkan Eyibil, Almanya’da takım arayışlarına başladı.

LİSTEYE YENİ İSİMLER EKLENEBİLİR

Antalyaspor’da Gustavo Blanco Leschuk, Erkan Eyibil ve Ersin Zehir’in kamp kadrosuna alınmayacağı kesinleşirken, bu isimlere eklenecek yeni futbolcular da olabilir. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulübe ihtarname çeken Andrea Poli’nin yanı sıra Deni Milosevic ve kiralık olarak gittiği Bursaspor’dan dönem Mert Yılmaz’ın durumları net değil.

BOFFIN, NALDO VE WRIGHT DA YOK

Antalyaspor’da gelecek sezon olup olmayacakları henüz netlik kazanmayan Ruud Boffin, Naldo ve Haji Wright da bir gelişme olmazsa kampta yer alamayacak. Söz konusu futbolcular, yeni sözleşme imzalaması halinde listeye girebilecek.

FERNANDO KAMPTA BELLİ OLACAK

Antalyaspor’da geleceği merak konusu olan Fernando Lucas Martins’in ise kamp kadrosunda olması bekleniyor. Sözleşmesinde bulunan serbest kalma maddesine bağlı olarak başka kulüplerle görüşen, ancak henüz gelecek sezon için karar vermeyen Brezilyalı’nın, 1 Temmuz’da başlayacak kampa katılması ve kendisiyle yüz yüze görüşülmesi planlanıyor. (Lider)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.