Avşar Kızının Yeni Oyuncağı, Türk Piyasasında...

Avşar Kızının Yeni Oyuncağı, Türk Piyasasında...

Eylül ayında başlayacak olan Kösem Sultan dizisinin başrol oyuncularından Hülya Avşar; son bir karar ile kullandığı otomobilini yenileme kararı aldı. Bölüm başına yaklaşık 60 bin lira alacağı konuşulan Avşar kızının oyuncağı ise 510 bin lira....

“Kösem Sultan”la ekrana dönmeye hazırlanan hülya Avşar, otomobilini yeniliyor. Bölüm başı 60 bin lira alacağı konuşulan Avşar’ın gözü 510 bin Euro’luk Aston Martin’de.

 

Yeni sezonda “Kösem Sultan” dizisinin Safiye Sultan’ı olarak izleyici karşısına çıkacak olan Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy’deydi. 

Aracını “Park yapılmaz” tabelasının bulunduğu yere park edip bir kafeye giren Avşar, çıkışta Yeniköy Motors’a uğradıAston Martin DB9’la özel olarak ilgilenen oyuncu, aracın Türkiye’ye gelişini uzun zamandır beklediğini söyledi: “Geleceğini aylar öncesinden biliyordum. Geldiğini duyunca yakından görmek istedim. Birini benim için ayırdılar. Anlaşırsak alacağım. Çok konforlu araç.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.