Aykut Kocaman Kjaer'le görüştü

Aykut Kocaman Kjaer'le görüştü

Aykut Kocaman, sezon başında Fenerbahçe'den Sevilla'ya transfer olan Kjaer'i geri çağırdı.

Fenerbahçe sezon başında Kjaer'i 12.5 milyon euroya Sevilla sattı ancak Danimarlı stoper İspanyol kulübünden ayrılmak istiyor. Aykut Kocaman da takımdan ayrılmak isteyen Kjaer'le görüşerek geri dönmesini istedi.

"MUTSUZSAN SANA KAPIMIZ AÇIK"

Aykut Kocaman'ın Danimarkalı stopere, "Eğer İspanya'da mutsuzsan, kapımız sana her zaman açık" diyerek davette bulunduğu öğrenildi.

Kjaer'in yapılan bu çağrıya net bir yanıt vermeyip, Sevilla'nın tavrına göre hareket edeceğini Aykut Kocaman'a ilettiği vurgulandı.

Öte yandan sol beke, orta sahaya ve forvete de takviye planları bulunan Fenerbahçe'nin bu transferleri gerçekleştirmesi yabancı oyuncu satmasına bağlı. Gidecekler listesinin başında Van Persie, Fernandao ve Kameni bulunuyor.

Hakkında sürekli "Ayrılacak" haberleri çıkan 28 yaşındaki oyuncuya talip olan son kulüp Fransa'dan St. Etienne.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.