Berat Onur Pınar Antalyaspor ile yolları ayırdı

Berat Onur Pınar Antalyaspor ile yolları ayırdı

Berat Onur Pınar Antalyaspor ile yolları ayırdıGeçtiğimiz sezon başında Akhisarspor’dan Antalyaspor’a transfer olan ve kamp kadrosuna alınmayan Berat Onur Pınar, Sakaryaspor ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon başında Akhisarspor’dan Antalyaspor’a transfer olan ve kamp kadrosuna alınmayan Berat Onur Pınar, Sakaryaspor ile anlaştı.

Onur Karakabak’ın takımdan ayrılmasının ardından alternatif bir sol bek arayışında olan Sakaryaspor, Antalyaspor’un Akhisarspor’dan 1,2 milyon TL bedelle transfer ettiği Berat Onur Pınar’ı kadrosuna kattı.
Akhisarspor’da 9 maç forma giyen Sakaryalı oyuncu Antalyaspor U19 Takımında forma giymişti. Kiralık olarak alınacak Berat Onur Pınar’ın pazartesi günü Sakarya’ya gelerek takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. (Haberlisin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.