Biz nerede kaybediyoruz biliyor musunuz?

Onlar Kerimcan Durmaz gibi bir tekerleği tüm ahlaksız görüntülerine rağmen baştacı ederken, biz Uğur Işılak gibi adamları umursamadığımız için kaybediyoruz.

Biraz önce İnstagramdan takipçi sayılarına baktım.

İğrenç görüntüleriyle ve homoseksüelliği ile bilinen Kerimcan Durmaz’ın 3 milyon takipçisi var, buna karşın Işılak’ın sadece 1/10’u kadar, yani 320 bin.

Bu ülkede ibnelik, eşcinsellik, hainlik para ediyor, talep görüyor.

15 Temmuz’a şov diyen Sıla Gençoğlu’nun takipçi sayısı tam 3.5 milyon. Bu rakam, sanıyorum ki 15 Temmuz’a karşı duran tüm onurlu sanatçıların toplam takipçi sayısından fazladır.

Sosyal medya deyip geçmeyin, burası oldukça etkili bir mecradır. Yalnız burada ne söylediğinizden çok ne kadar sesinizi duyurduğunuz önemlidir.

Asrın tespitini de yapsanız, kitlelere ulaşamıyorsanız bir önem arzetmiyor.

Ama sanatçı denilen kesimin verdiği bir mesaj milyonlarca insana ulaşabildiği için kitleleri harekete geçirebilecek güçtedir.

*****

Gül - Davutoğlu ikilisi, yenilenecek seçimden Ak Parti’nin galip çıkması halinde uluslararası arenada “seçimde şaibe var” algısını oluşturmak, Erdoğan’a ithaf ettikleri “diktatör” sözünü pekiştirmek ve seçim sonrası olası bir müdahaleye zemin hazırlamak için verilen görevleri yerine getiriyorlar.

*****

M. Kemal’siz CHP,
Erbakansız Saadet,
Muhsin başkansız BBP,
Bahçeli’siz MHP (İP) oluşturuldu.

Şimdi sırada Erdoğan’sız Ak Parti var. Görev Gül ve Davutoğlu’nun.

*****

Darbe bastırıldıktan sonra konuşan cumhurbaşkanı..

“Cumhurbaşkanı adayımız ‘kardeşim’ Abdullah Gül” dendiği güne lanet ettik. Sana yazıklar bile olmasın..

abdullah_gull.png

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.