Canlı yayında transfer bombasını patlattı! İşte Beşiktaş’ın listesindeki o yıldız oyuncu…

Canlı yayında transfer bombasını patlattı! İşte Beşiktaş’ın listesindeki o yıldız oyuncu…

Valerien Ismael dönemi sonrası Şenol Güneş ile yeni bir sayfa açan Beşiktaş’ta gündem transfer…

Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlı ekipte yaşanan son gelişmeleri aktarırken gündemdeki yıldız futbolcuyu canlı yayında açıkladı.

Şenol Güneş’in talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş’ta sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Skorer YouTube canlı yayınında Nergis Aşkın’ın sorularını yanıtlayan gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlı ekipteki son gelişmeleri aktardı. Gündemde yer alan yıldız futbolcuları canlı yayında açıklayan Sarıdağ, önümüzdeki günlerde beklenmedik haberlerin gelebileceğini söyledi.

İşte Serdar Sarıdağ’ın açıklamaları:

DÜNYA KUPASI FAVORİSİ

“Dünya’nın farklı coğrafyalarında Dünya Kupası’nın düzenlenmesini destekliyorum. Zaten FIFA Başkanı da doğru açıklamalar yapıyor. İlk kez İslam coğrafyasında yapılıyor. Ben FIFA’yı tebrik ediyorum. Darısı başımıza diyelim. Favorim Maradona’dan dolayı Arjantin.”

‘ŞENOL GÜNEŞ TATİLİ SEVMEYEN BİRİSİ’

“Şenol Güneş, tatili sevmeyen birisi. Hep işkolik, bu yaşında bile çalışıyor. Ondaki iş ahlakı, disiplin bir Alman’da veya bir İngiliz’de yok. Evet tesisler güzeldir ama Şenol Güneş’in orada kalma nedeni bir mecburiyet değil, işle alakalı. İşi kolay değil, enkaz kadro aldı diyemeyiz ama bazı dokunuşların yapılması lazım.”

“Üstünü çizdiği futbolcu yok henüz ama bazı isimleri B planına koyuyor. Ama bunu uygulayabilmek için Antalya kampını görmesi lazım. Kamp sonrası bu futbolcuların bazıları devam edecek. Performans belirleyici olacak. Hazırlık maçları Antalya’da 2 tane olmasını bekliyorum ve İstanbul’da 2 tane, toplam 4 maç olacak. Bu maçlardan sonra kafadaki fotoğraf netleşir.”

‘STOPER ARAYIŞLARI VAR’

“Rosier, Masuaku yeteneksiz değiller, demek ki mental bir sıkıntı var ve hoca bunları çözmek için çalışacak. Hele ki Dele Alli’nin sorununu da çözerse transfere ihtiyaç yok. Ama stoper arayışları var. Eğer yer açabilirlerse üst düzey bir oyuncu alınır diye düşünüyorum, savunmaya ya da orta sahaya.”

ZİYECH İDDİASI

“Ziyech ismi çıkıyor, doğru konuşuluyor. Bonucci ismi çıktı ve ben de soruşturdum. Bir fırsat olursa neden hayır desin Beşiktaş. Ama yer açılması lazım. Konyaspor’dan Calvo ve Kayserispor’dan Hosseini’nin hocanın öncelikleri olduğunu duydum.”

‘ELNENY VE MEDEL TARZI BİR OYUNCU’

“Orta sahaya Elneny ve Medel tarzında bir oyuncu bakıyorlar ve ileride Ghezzal’ın yerinde oynayabilecek bir oyuncu. Çünkü Ghezzal’ı yok say. Yarın ne olur bilmiyorsun.”

DELE ALLİ’NİN GELECEĞİ

“Burada kararı Dele Alli verecek. Alli ben geri döneceğim diyebilir ama Şenol hocayla devam edeceğim de diyebilir. Bence Dele Alli devam etmeye karar verirse Şenol hoca onu kazanır ama dediklerini yaparsa. Bence Dele Alli, Quaresma ve Şenol Güneş dönemine bir baksın. Quaresma ile en çok çalışabilen teknik direktörden bahsediyoruz.”

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ TRANSFERİ

“Cengiz Ünder’e Galatasaray da aynı şekilde yaklaşıyor Beşiktaş da. Bir yaklaşım da Çağlar Söyüncü için. Çünkü Beşiktaş yönetiminin geçen transfer döneminde son dakika alamadığı transferdir Çağlar Söyüncü. Şimdi tekrar uğraşılıyor Çağlar Söyüncü için.”

‘RIDVAN YILMAZ’IN ÖNCELİĞİ BEŞİKTAŞ’

Galatasaray’ın Rıdvan Yılmaz ile ilgilendiğini sağlam bir yerden duydum ama Türkiye’ye dönerse önceliği Beşiktaş diye duydum. Rangers bırakırsa dönebilir. Rıdavn tam forma şansı bulmak üzereyken sakatlık yaşadı. Ama eğer böyle bir imkan varsa Beşiktaş hemen kiralar diye düşünüyorum.

‘SÜRPRİZ HABERLERE HAZIR OLUN’

“Birkaç gün sonra Beşiktaş gündeminde sürpriz haberlere hazır olun. Sistemden tut, Çağlar Söyüncü, Rıdvan Yılmaz, Elneny tarzı diyorum, bunlara hazır olun. Bunlar menajer şişirmesi haberler değil.”

‘NWAKAEME DE ÖNERİLDİ’

“Nwakaeme o da önerildi, topu alır kaptırmaz o yüzden olabilir. N’Koudou’nun Dünya Kupası’nda performansı ayrılığı getirebilir.”

ERSİN DESTANOĞLU TERCİHİ

“Şenol Güneş, Ersin’i değerlendirecek bence, Türkiye Kupası’nda oynatacak. Bu tercihle alakalı, Mert’in ayakları daha iyi. Ama yarın bir sakatlık vs. olursa Ersin’i de hazır tutmak istiyorlar.”

EN AZ 3 TRANSFER

“En az 3 transfer yapmayı düşünüyor Beşiktaş. Stoper, orta saha ve kanat. Duruma göre 4 de olabilir.

‘LİG YENİDEN BAŞLIYOR

Dünya Kupası sonrası daha farklı bir lig olur. Okan hocanın elinde olsa Dünya Kupası’nı iptal ettirirdi. Şenol Güneş’in elinde imkan olsa Dünya Kupası koyardı. Bulunmaz bir fırsat. Bence Fenerbahçe için de iyi oldu. Dinlenecek futbolcular. Bence en çok sıkıntı yaşayan Galatasaray oldu. Dönünce ne olacak bilemezsiniz. Lig yeniden başlıyor.

‘ŞAMPİYONLAR LİGİ DÜNYA KUPASI’NIN ÇANTASINI TAŞIR’

“Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası’nın ancak çantasını taşır. Şampiyonlar Ligi bir şirketler topluluğu. Dünya Kupası bana daha amatör ruhla yapılıyor gibi geliyor. O yüzden daha çok severim.”

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.