Cansu Dere ve Birkan Sokullu'ya Kötü Haber Beyaz Gece Yayına Girmeyecek

Cansu Dere ve Birkan Sokullu'ya Kötü Haber Beyaz Gece Yayına Girmeyecek

Cansu Dere ve Birkan Sokullu'nun başrolleri paylaşacağı yeni zeonda ATV'de izleyeceğimiz Beyaz Gece için şok karar. İlk fragmanı ile dikkat çeken ve merak edilen Beyaz Gece henüz yayına girmiyor.

Cansu Dere ve Birkan Sokullu'nun başrolleri paylaşacağı yeni zeonda ATV'de izleyeceğimiz Beyaz Gece için şok karar. İlk fragmanı ile dikkat çeken ve merak edilen Beyaz Gece henüz yayına girmiyor. Eylül ayında ilk bölümün yayınlanacağı söylenmişti ancak dizi en iyi ihtimalle Kasım ayında start verecek. Beyaz Gece fragmanı izlemek için tıklayın. Önceki yıl Muhteşem Yüzyıl’da seyirci karşısına çıkan Cansu Dere, 2 yıldır ara verdiği oyunculuğa eylül sonunda dönmeye hazırlanıyordu.

Güzel oyuncu Beyaz Gece isimli dizi için anlaştı. Ancak havalimanında oyuncusuz ilk tanıtımı çekilen dizinin daha sonra Meryem Uzerli’nin oynamaktan vazgeçtiği proje olduğunu duydu ve şoke oldu. Dizinin planlanan ilk çekim tarihi de oyuncu kadrosu kurulamayınca ertelendi.  

Birkan Sokullu ile başrol oynayacağı gündeme gelen Cansu Dere’nin eylül sonunda ekrana gelmesi planlanan dizisi son olarak kasım ayına ertelendi. Oyuncunun geçen yıl anlaştığı ve başrolünü Murat Yıldırım’la paylaşacağı Yangın dizisi de iptal edilmişti. Şu günlerde Beyaz Gece dizisi için 45’li yaşlarda bir oyuncu aranıyor. Bu rol için Behzat Ç. İle fenomen olan Erdal Beşikçioğlu’na teklif gitmiş ama ünlü aktör Pana Film'le olan projesi nedeniyle rolü kabul etmemişti. Atv'nin yeni sezonda başlayacak dizilerinden Beyaz Gece'nin ilk tanıtım videosu geldi. Detayları sır gibi saklanan dizinin, fragmanı da bilinmezliklerle dolu. İddialara göre, Cansu Dere ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaşacağı dizi Eylül ayında ekrana gelecek...
beyaz-gece.jpg
 

Cansu Dere Kimdir?

Cansu Dere (d. 14 Ekim 1980, Ankara) Türk manken, sunucu, oyuncu. Başarılı bir mankenken oyunculuğa geçiş yapmıştır. Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Dere, özellikle Sıla ve Eyşan rolleriyle akıllarda yer etmiştir. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü yarıda bırakarak mankenlik mesleğine ağırlık vermiştir. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan Dilek Hanif gibi moda tasarımcılarının defilelerinde yer almıştır. ITKIB'nin tüm yurt dışı organizasyonlarında Türkiyeyi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katılmış ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirmiştir.
cansu-dere.jpg
 

Birkan Sokullu Kimdir?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirmiştir. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü’nü bitirdi. Ayrıca 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’de 3.lük derecesi var. 13 Temmuz 2012'de Aslı Enver ile evlenmiştir.
birkan.jpg

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.