Derin Mermerci ve Cem Aydın Çiftine, Çifte Mutluluk...

Derin Mermerci ve Cem Aydın Çiftine, Çifte Mutluluk...

Sosyetenin en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Derin Mermerci; 2 sene önce evlendiği Cem Aydın'a çifte mutluluk yaşattı. Lal ve Mina ismini verdikleri ikizleri dün dünyaya geldi...

Günlerdir normal doğum yapmayı bekleyen Derin Mermerci Aydın , dün sabah saatlerinde Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’nde ikizlerini sezaryenle dünyaya getirdi.Sosyete’nin ünlü isimlerinden Derin Mermerci ikiz bebeklerini dünyaya getirdi.Derin Mermerci anne oldu! İkiz Hamileliği ile ününe ün katan Derin Mermerci bugün doğum yaptı. İİkiz Hamileliği ile ününe ün katan Derin Mermerci bugün doğum yaptı. Derin Mermerci dün sabah anne oldu.Sosyetenin tanıdık isimlerinden Derin Mermerci Aydın ,ikiz çocuklarını dün sabah saat 06:00 da dünyaya getirdi.Günlerdir normal doğum yapmayı bekleyen Derin Mermerci Aydın, dün sabah saatlerinde Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesinde sezaryen doğum ile ikizlerini kucağın aldı..

 

Amerikan Hastanesi'nde epidural sezaryen yöntemiyle doğum yapan cemiyet hayatının ünlü ismi, doğum sırasında yapılan işlemleri ameliyathanedeki ekrandan izledi. İkisi de kız olan bebeklere Lal ve Mila adı verildi. Biri 2 kilo 200 gram, diğeri de 2 kilo 400 gram dünyaya gelen bebeklerin sağlık durumları iyi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.