DİYARBAKIR STADYUMU YENİLENİYOR!

DİYARBAKIR STADYUMU YENİLENİYOR!

Amedspor ve Diyarbekirspor’un iç saha maçlarını oynadığı Diyarbakır Stadyumu bakıma almaya hazırlanıyor. Stadın bakıma alınması durumunda çalışmanın bir ay sürmesi durumunda iki takım da 1’er maçını başka yerde oynayacak

Amedspor ve Diyarbekirspor’un iç saha maçlarını oynadığı Diyarbakır Stadyumu bakıma almaya hazırlanıyor. Stadın bakıma alınması durumunda çalışmanın bir ay sürmesi durumunda iki takım da 1’er maçını başka yerde oynamak zorunda kalacak.

Amedspor ve Diyarbekirspor yöneticileriyle görüşen Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yöneticileri, sahanın kışın maçları kaldırmayacağı, zeminin düzeltilmesi görüşüldü. Takımlara, bir aylık zamanın olduğu ortak bir karar ile maçların başka yerde oynamaları için görüş bildirildi.

Amedspor 8. haftayı, Diyarbekirspor ise 9.haftayı maç yapmadan bay geçirecek.

Stadın bakıma alınması durumunda çalışmanın bir ay sürmesi durumunda iki takım da 1’er maçını başka yerde oynamak zorunda kalacak.

Konunun birkaç gün içerisinde kesinlik kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.