Ebru Gündeş Ve Reza Zarrab Neden Ayrılıyor?

Ebru Gündeş Ve Reza Zarrab Neden Ayrılıyor?

Türkiye magazin gündemini sarsan boşanma olayının nedenleri açıklandı

1-Çok Yıprandı

6.5 yıl süren evliliğin ilk 3 yılında süren güzel zamanın bedelini son yıllarda fazla ödediğini söyledi.Çıkan haberlerin çoğu olumsuzdu...Bu dönemde çok sarsıldı ve bunu daha fazla kaldıramayağı kararını verdi.

2-Kızı Alara

Ekim 2011'de dünyaya gelen 4 yaşındaki Alara'nın çıkan olumsuz haberlerden etkilenmesini istemiyor.

3-Kariyer

Müziği yerine iş adamıyla anılmaktan yoruldu.Bunun yerine kariyeri ve müziğiyle ön plana çıkmak istiyor.

4.TV'de Olumsuz İzlenim

Boşanma davası başlamadan hemen önce O Ses Türkiye jüriliğinden ayrıldı.Bir süre ortada görünmek istemediği belirtti,normal bir şekilde hayatına devam ederse kariyerini tehlikeye atacağını düşünüyor.

5-Rüzgar Döndü

Boşanma fikrinin 31 Aralık 2013'te gözaltına alındığı zaman ortaya çıktığını söyledi.Amerika'da tutuklanması olayı dahada kötüye sürdü.

6-İtibar Zedelenmesi

Müzik dünyasında çok ağır konserler verip büyük itibar kazanmıştı.Zarrab'ın 6 aydır tutuklu olması Gündeş'in itibarını zedeledi.

7-Reza Devri Bitti

Son albümünde yer alan şarkısında söylediği gibi "Bir devir bitti kabul edelim niye bunu görmezden gelelim",bu gerçeğe kendiside inanmıştı.

8-Reza'yla Anılmak İstemedi

Kimsenin Reza'nın arkasında durmadığını görünce,karısı olarak kimsesizleşmektense kendi ayaklarının üstünde durma kararını aldı.

9-Anne-Kız İlişkisi

Kendisini bu kötü olaylardan arındırmanın tek yolu yaptığı şarkılar ve kızı olduğunu düşündü.

10-Paranın Gücü

Çok büyük paranın artık kendisini dibe çektiğini farketti.Bu yüzden nafaka söz konusu bile olmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.