Elif Elmas: F.Bahçe'den daha büyük kulüp yok

Elif Elmas: F.Bahçe'den daha büyük kulüp yok

Sarı-lacivertli takımın genç yeteneği Elif Elmas, "Daha büyük bir kulübe gideceğim diyemem. Çünkü Avrupa'daki en büyük kulüp F.Bahçe" dedi.

Elif Elmas, Fenerbahçe'nin büyüklüğünden bahsetti.

İşte o röportajın bir kısmı:

Fenerbahçe kariyer planında hangi sırada? Başka bir deyişle... Ben Fenerbahçe ile büyüyeceğim ve daha sonra Fenerbahçe’yi Avrupa’nın büyük bir başka kulübünde temsil edeceğim mi diyorsun?

EN BÜYÜK F.BAHÇE ZATEN

Elif, "Hayat çok uzun ve gelecekte neler olabileceğini elbette kestiremiyoruz. Fakat hedeflerim, hayallerim var elbette. Şu an tek düşüncem var: Fenerbahçe’ye büyük katkı sağlamak, oyunumu oynamak ve şampiyon olmak... Sonrasında ise evet; büyük bir oyuncu olacaksam, Fenerbahçe beni büyük yapacak. Ardından daha büyük bir takıma giderim demeyeceğim! Çünkü Fenerbahçe en büyük zaten... Belki başka büyük bir takıma giderim ve Fenerbahçe’yi orada temsil ederim" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.