Ertelenen Borussia Dortmund - Monaco maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ertelenen Borussia Dortmund - Monaco maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ertelenen UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final Borussia Dortmund -Monaco maçının yeni tarihi ve saati belli oldu. İşte detaylar!

Bu akşam yani 11 Nisan 2017 salı akşamı saat 21:45'te oynanması planlanan UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı ertelendi. Borussia Dortmund - Monaco arasında oynanacak olan karşılaşmanın yeni tarihi ve saati belli oldu. 

Neler yaşandı?
Borussia Dortmund oyuncularını taşımakta olan takım otobüsü, Monaco maçı için II. Louis Stadyumu'na doğru hareket halindeydi.Takım otobüsünün yakınlarında bir patlama meydana geldi. Dortmund takım otobüsü bu hale gelirken, takım oyuncularından Marc Bartra olayda hafif yaralandı. 
dortmund-bomb-serhadhaber.jpg
Ertelenen Borussia Dortmund - Monaco maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Saldırı nedeniyle maç ertesi güne ertelendi. Yani Dortmund ve Monaco arasında oynanacak olan karşılaşma yarın (12 Nisan Çarşamba) günü saat 21:45'te oynanacak. 81.360 taraftar tarafından izlenecek olan dev maç Tvibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak.

Emre Mor'un durumu iyi
Yaşanan olay sonrası otobüste Emre Mor'da vardı. Emre Mor'un olayın şokunda olduğu, ancak herhangi bir yaralanma durumunun olmadığı bilgisi alındı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.