Galatasaray evinde Alanyaspor'u rahat geçti

Galatasaray evinde Alanyaspor'u rahat geçti

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Alanyaspor'u Yasin ve Gomis'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta Başakşehir'e 5-1 mağlup olan sarı-kırmızılılar, Alanyaspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

İLK YARIDA TEK GOL YASİN'DEN

Maçın henüz 40. saniyesinde Rodrigues'le gole yaklaşan Galatasaray, ilk yarıyı baştan sona önde götürdü.

İlk yarıdaki tek golü son anda kadroya dahil olan Yasin Öztekin kaydetti. 33. dakikada kaleciden seken toğu iyi takip eden Yasin, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. İlk 45 dakika bu golle 1-0 sona erdi.

GOMİS SKORU BELİRLEDİ

İkinci yarıya da baskılı başlayan Galatasaray, rakibini kendi sahasına hapsetti. Alanyaspor ise zaman zaman duran toplarla gol bulamaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Belhanda, Gomis ve Rodrigues'le çok net pozisyonlara giren Galatasaray, 88. dakikada Gomis'le farkı 2'ye çıkardı. Yasin'in pasını iyi değerlendiren Fransız golcü mücadelenin skorunu da tayin etti. Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrıldı.

BEŞİKTAŞ'LA PUAN FARKI 6'YA ÇIKTI

Öte yandan haftaya Beşiktaş'a deplasmanına gidecek olan Galatasaray, siyah-beyazlılarla arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.