Galatasaray - Gyirmot maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Gyirmot maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'nın Samorin kasabasında yapan Galatasaray'da ilk hazırlık maçı belli oldu. Sarı-kırmızılılar Macaristan ekiplerinden Gyirmot ile karşılaşacak.

Yeni sezon kampına 3 transferi yetiştiren Galatasaray'ın ilk hazırlık maçı belli oldu. Kadrosunu Gomis, Belhanda ve Maicon ile güçlendiren Galatasaray, yarın (2 Temmuz) yerel saatle 19.30'da Macar ekiplerinden Gyirmot ile karşılaşacak. Maç TSİ ile 20:30'da başlayacak.

Galatasaray - Gyirmot hazırlık karşılaşması otelin önündeki sahada yapılacak. Antrenman maçı olacak olan karşılaşmanın ise yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. SmartSpor, 4 büyüklerin sezon öncesi hazırlık maçlarını yayınlayacağını açıklamıştı. Bu karşılaşma ise antrenman maçı olacağı için GS Tv'den ya da SmartSpor ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.