Galatasaray'da 2 futbolcu kadroya alınmadı

Galatasaray'da 2 futbolcu kadroya alınmadı

Galatasaray'da Fatih Terim, De Jong ve Latovlevici'nin ardından Tarık Çamdal ve Emrah Başsan'ı da takımda istemiyor. 2 futbolcu Antalya kampının kadrosuna alınmadı.

Galatasaray'da Antalya kampının kadrosuna alınmayan isimler netleşiyor. Teknik direktör Fatih Terim, uzun yıllardır takıma adapte olamayan futbolcuları gönderiyor.

EMRAH VE TARIK ÇAMDAL KADROYA ALINMADI

Göreve geldiğinde bütün futbolcuları görmek istediği için antrenmanlara çıkaran Fatih Terim, Antalya kampı öncesi kadroyu daralttı. Hollandalı De Jong'un sözleşmesi feshedilirken, yabancı kontenjanından dolayı Latovlevici'nin de gönderilmesini istedi.

Tecrübeli teknik adam Antalya kampına götüreceği kadroyu şekillendirirken Tarık Çamdal ve Emrah Başsan'dan kendilerine kulüp bulmalarını istedi. İki oyuncuyu kadroya almayan Terim, Carrasso ve Donk için son kararını kamp sonrası verecek.

Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor;

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Belhanda, Sinan Gümüş, Linnes, Donk, Carrasso, Gomis, Ndiaye, Hakan Balta, Rodrigues, Reges, Koray Günter, Latovlevici, Denayer, Eray İşcan, Feghouli.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.