Galatasaray'da Ndiaye kamptan ayrıldı

Galatasaray'da Ndiaye kamptan ayrıldı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'ye transfer olmak isteyen Ndiaye, Osmanlıspor maçı öncesi Galatasaray kampından ayrıldı.

Galatasaray'ın Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye, Osmanlıspor maçı öncesi kamptan ayrıldı.

STOKE CİTY'DEN TEKLİF VAR

Bir süredir İngiltere'nin Stoke City kulübüyle transfer görüşmeleri yapan başarılı futbolcu, kafasının karışık olduğunu ifade ederek teknik ekip ile gece toplantı yaptı. Teknik ekibin izin vermesiyle Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılan Ndiaye, Osmanlıspor mücadelesinde forma giymeyecek.

Ndiaye için Galatasaray kulübüne 16 milyon euroluk teklif yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Ndiaye, menajeri ile birlikte Başkan Mustafa Cengiz ile TT Stadı'nda bir araya geldi. Senegalli futbolcu, İngiltere'den gelen bu cazip teklifi değerlendirmek istediğini söyledi.

Ndiaye'nin sözleşmesinde 2019'dan itibaren geçerli olmak üzere 18 milyon euroya serbest kalma maddesi bulunuyor. Sarı kırmızılı kulübün yetkilileri, Ndiaye için Stoke City ile masaya oturup transferi netleştirecek. Bu sezon başında 7.5 milyon euro karşılığında Osmanlıspor'dan transfer edilen Ndiaye, 17 maçta 1 gol 3 asist yapmıştı. Sarı kırmızılılar ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Ndiaye'nin yıllık ücreti ise 2 milyon 750 bin Euro olarak belirlenmişti.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Badou Ndiaye gece yarısı kamptan ayrıldı.

FATİH TERİM: "KAFASI KARIŞIK"

Fatih Terim, Osmanlıspor maçı öncesinde, ''Ndiaye bizim önemli bir oyuncumuz. Galatasaray'da kendisinden çok şeyler beklediğimiz, iyi bir oyuncumuz. Dün ve evvelki günki süreç içerisinde kafasının karıştığı malum. Kafasının karıştığını söyleyince, evinde eşiyle, çocuklarıyla olmasını ve buradaki gerilimden uzak kalmasını söyledim. Bizim oyuncumuz ve 31'ine kadar da süre var. Camianın menfaatleri, benim ve oyuncularımın menfaatlerinin öncesinde gelir. Kulübümüz için bir faydası olacaksa, kararımı mantığımla veririm. ksiğimiz olduğu belli. Tüm takımın alacağı varken, transfer yapmayı doğru bulmuyoruz. 4 ay geriden gelen ödeme neticesinde, Galatasaray'ın menfaati neyse ona göre karar veririz. Ndiaye'ye oynar mısın diye de sorduk, oynayamam dediği zaman evine gönderdik.'' şeklinde konuştu.

GALATASARAY AÇIKLADI

Galatasaray resmi sitesinden Ndiaye'ye teklifler olduğu ve bu yüzden kadroya alınmadığı açıklandı.

Yapılan açıklama şu şekilde;

"31 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesi oyuncumuz Badou Ndiaye'ye yurt dışı kulüplerinden önemli teklifler var. Bir süredir kendisiyle ilgili teklifler nedeniyle kafasının karıştığı gözlenen Badou Ndiaye, bu durumda maça çıkmasının sağlıklı olmayacağını teknik direktörümüz Fatih Terim'e iletmesi üzerine teknik heyetimiz tarafından karşılaşmanın kadrosuna alınmadı

Osmanlıspor maçına bu şekilde çıkması risk olarak görünen oyuncumuzun durumunun bir iki gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.