Genç Fenerbahçeliler (GFB) Ülker Arena'ya geri dönecek mi?

Genç Fenerbahçeliler (GFB) Ülker Arena'ya geri dönecek mi?

Fenerbahçe takımının en büyük destekçi taraftarı olarak bilinen Geneç Fenerbahçeliler (GFB) sosyal medya hesabı ve resmi sitesinden açıklama ypatı. Tribüne geri dön...

Genç Fenerbahçeliler (GFB) sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden şu açıklamayı yaptı;

AÇIKLAMA;
Dün kulübümüztarafından yeni sezon kombine satışı ile ilgili yapılan açıklamanın ardından, sosyal medyada gerek grubumuz üyeleri gerek münferit taraftarların söylemleri grubumuzun genel kararını bağlamamaktadır. 

Yeni sezonda Okul Açık Tribünü'nde olup olmamaklar ilgili nihai kararımızı önce kendi içimizde, ardından daha önceden birlikte hareket ettiğimiz Maraton Üst'te ve Okul Açık'ta bulunan gruplar (UNİFEB, Ulras Fener, Grup Firends, Vamos Bien, Grup CK, Kill For You) ile yapacağımız istişareler sonucunda açıklayacağız.

Gerekli açıklamalar sadece resmi internet sitemiz olan www.gencfb.org ve sosyal medya heasplarımızdan yapılacaktır. Bunlar dışındaki herhangi bir kaynaktan yayınlanan haber kesinlikle asılsızdır.

GENÇ FENERBAHÇELİLER
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.