Hülya Kartal HOCAOĞLU

Hülya Kartal HOCAOĞLU

Googlda Fulbright Anlaşması yazıp araştırın!.. Nedir bu anlaşma?

"27 aralık 1949 tarihinde imzalanan, türkiye ve abd hükümetleri arasında eğitim komisyonu kurulması hakkında anlaşma. pek meşhur 5. maddesi aşağıdaki gibi.

"komisyon dördü tc ve dördü abd vatandaşı olmak üzere sekiz üyeden kurulu olacaktır. bunlara ek olarak türkiye' deki abd diplomatik heyetinin başı(yani Amerikan büyükelçisi) komisyonun fahri başkanı olacaktır. komisyonda oyların eşit olması durumunda kesin oyu misyon şefi (Yani cia ajanı olan büyükelçi!) verecektir." (ekşi sözlük)

Bu anlaşma 49 yılında yapılmış! Reis 1954 doğumlu! Yani şimdiki liderler o sıralarda 5-6 yaşlarında çocuk :)

Lozan anlaşması, tarladaki soğan anlaşması, şeker anlaşması, domates anlaşması ..!! Adamlar elli sene önce bir dizi anlaşmayla bu milleti ve bundan sonra da gelecek nesli esaret ve vesayet altına almak istiyor! Reis ve hükümet de işte bu "vesayetçiler" diye isimlendirdikleri adamlarla mücadele ediyorlar....

İşte ölüm-kalım savaşı biraz da bu!....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.