Hande Yener Muğla'nın Bodrum ilçesinde Konser Verdi

Hande Yener Muğla'nın Bodrum ilçesinde Konser Verdi

Hande Yener Muğla'da verdiği konserle bodrum halkını çoşdurdu . Konsere çıkan Hande Yener Oğlu DJ Çağın Kulaçoğlu ile eşlik etti. 3 saat boyunca süren konserde Yener telefonuyla ile hayranlarıyla fotoğraflar çekti ..

Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Yener'e oğlu DJ Çağın Kulaçoğlu eşlik etti. Gece kulübünü dolduran vatandaşlar Hande Yener'i en önden izlemek için birbirlerini ezdi. Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan Yener, telefonu ile hayranlarının fotoğraflarını çekti. Çoğunlukla hareketli parçalara yer veren Yener, zaman zaman slow parçalarla duygu dolu anlar yaşattı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlemeye geldiği Yener, yaptığı danslarla da göz doldurdu. Yener, neşeli tavırları ve esprileriyle de sevenlerini güldürdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.