Hande'nin Yeni Aşkı Ümit Cem Şenol Kimdir?

Hande'nin Yeni Aşkı Ümit Cem Şenol Kimdir?

Hande Yener'in kendisinden fazlası ile küçük olduğu iddia edilen ve televizyon ekranlarının yakından tanımadığı bir isim olan Ümit Cem Şenol kimdir? Araştırdık ve sizler için yayınladık!

Kısa bir süre öncesinde bir mekan çıkışında el ele görüntülenen ve kameramanlar tarafından sorulan sorulara ''aşk'' diyerek yanıt veren Ümit Cem Şenol isimli kişinin kim olduğu hakkında bir çok kez soru sorulmaya başlanmışken sevgili olduklarına kesin gözü ile bakılıyordu.

Ümit Cem Şenol hakkında ise ne olduğu ve kimlerden olduğuna dair ilk bilgiler gelmeye başladı, buna göre Ümit Cem Şenol Hande Yener'den tam 12 yaş küçük ve 31 yaşında, ancak ilişkide aralık bununla da sınırlı değil genç bir yüz hattına sahip olan Ümit Cem Şenol Hande Yener'in yanında 25-26 yaşında gibi gösteriyor ve bu nedenle Hande Yener'e ve kendisine fazlası ile tepki gittiği görülüyor.

Bunun yanı sıra Ümit Cem Şenol Tuğba Ekinci'nin eski sevgilisi olduğu ve bu konuda kameramanlara ve basın ekiplerine devamlı olarak ''lütfen benim Ekinci'nin eski sevgilisi olduğumu yazmayın'' uyarısında bulunduğu ve kameranlardan bu konuda söz istediği ifade edildi. Kumral bir ten ve 1.80 cm boya sahip olan Ümit Cem Şenol'un yakın gelecekte Yener ile birlikteliğini sürdürmesi bekleniyor, ancak ikili arasında evlilik yapacaklarına dair herhangi bir bilgi yer almıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.