İbo'nun Suruç Katliamı Tepkisi Ağır Oldu!

İbo'nun Suruç Katliamı Tepkisi Ağır Oldu!

Suruç'ta yaşanan katliam sonrasında, İbrahim Tatlıses' in fasulye açıklamasına verilen tepkiler ile, sosyal medya hesabından İbo öyle bir paylaşımda bulundu ki...

 Instagram hesabından uzun bir yazı paylaşan Tatlıses Suruç'taki katliamla ilgili şu satırları yazdı:

"Suruç benim gözümün bebeğidir. Oraya yapılan her hareketi kendi şahsıma yapılmış kabul ederim. İlk yetiştiğim yıllarda orada konser verirdim, Suruç deyip geçmeyin. İlk milletvekili seçimimde oraya gittim; o zaman yaşlı bir dede oğlum sen buraya gelmiş bizden oy istiyorsun bizim suyumuz yok, sen bunu nasıl yapacaksan hele bi onu söyle dedi.

Ben de milletvekili seçildiğim gün ilk işim Suruç'a suyu getirmek olacak dedim ama vekillikten vazgeçtim. Bir gün İbo Show' da dile getirdim ve dedim ki; Dedem benden su istedi, benim dedem abdestini alamazken benim yıkanmam doğru değil.

SURUÇ'TAN SU YERİNE KAN AKIYOR

O zamanın hükümetine İbo Show'dan seslendim ve Suruç'a şimdiki Cumhurbaşkanımız o zaman başbakandı, geçen dönem Fırat nehrinden Suruç'uma Su bağladılar.Dünyalar benim oldu. Şimdi ise su yerine kan akıyor bu Allah'tan reva mıdır.!!!?.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.