İbrahim Tatlıses Sonunda Adaylığını Kabul Ettirdi!

İbrahim Tatlıses Sonunda Adaylığını Kabul Ettirdi!

Daha önce de bir çok kez bir çok partiden adaylığını koyup başarıya imza atamayan ünü sanatçı İbrahim Tatlıses; yaklaşan seçimlere adaylığını koydu

Daha önce de bir çok kez bir çok partiden adaylığını koyup başarıya imza atamayan ünü sanatçı İbrahim Tatlıses; yaklaşan seçimlere adaylığını koydu.

 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Amerika'daki tedavisi sonrası Türkiye'ye dönmesinin ardından sevenlerine müjdeyi verdi.Sosyal medya hesabından, takipçilerinin kendisinden siyaset yapmasını istediğini açıklayan Tatlıses, "Sevenlerim şarkı söylememin dışında erken seçim başladı. Sizi sahnelerde görmek istiyoruzun yerine sizi TC Büyük Millet Meclisi'nde görmek istiyoruzlar başladı..Benden cevap, sizler beni nerde görmek istiyorsanız ben orda olurum. Meclis de olmak benim İçin büyük bir şeref'tir" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.