İNGİLİZLER VE YAHUDİLER, "HEYKEL"İ VE ONUN KURDUĞU "LAİK CUMHURİYETİ" NİYE BU KADAR ÇOK SEVİYORLAR ?...

Kıymetli dostlarım, İsrail'in şu "ipini koparmış / freni patlamış" hücumları, insanlarımızın "bu Filistin meselesi ne zaman başladı, buralar eskiden bizim değil miydi, Yahudiler'in ellerine nasıl geçti, Filistin'i biz nasıl kaybettik, bu işin suçlusu / suçluları kimdir...?" suâllerini sormalarına ve bunu araştırmalarına vesile oldu.

Aslında "Heykel'in diktatörlüğünü maskeleyen sözde Cumhuriyet"in ilanının 100. Yıldönümünde, heykel'in "en büyük hâin / İngiliz ajanı" ve sözde Cumhuriyet'in de "tam bir YALAN" olduğu, artık daha fazla vatandaşımız tarafından idrak ediliyor.

Beyinleri ve vicdanları daha ilkokulda "resetlenmiş" olan bir kısım Heykelperestler, "vay sen Cumhuriyet düşmanı mısın, vay sen Atamıza karşı mı geliyorsun ?!" felan festek diyerek, bizi recm'etmeye (taşlamaya) kalkıyorlar ; onlara bir sözümüz yok. Gene de Cenâb-ı ALLAH(C.C.)'dan hidâyetlerini diliyorum. Kendilerine de, milletimize de çok yazık ediyorlar.

Fakat hidâyet çok nazlı bir nimettir ; nankörlere ve zalimlere nasip olmaz.

Bendeniz, akıl vicdân insaf ve adâlet sahibi insanlarımıza hitab'ediyorum. Ve, iddiâlarımı da delillendiriyorum ve isbatlıyorum.

Adam "fesli/kalpaklı" görüntü ile "müslüman" intibâı ve zannı uyandırmış, milletin itimâdını ve hürmetini ve sadâkatini temin etmiş..., sonra iktidârını sağlamlaştırınca, Yahudi alâmet-i fârikası (Yahudi olunduğunun işâreti / remz'i / simgesi) olan melon şapkayı (silindirik şapka. Rahmi KOÇ'un başında sık sık görüyoruz) takarak, "asıl âidiyetine" rücû etmiş..., smokin ve frak giyerek, Büyük Britanya Krallığı'nın (United Kingdom) bir metbûu (tâbisi / bağlısı / hizmetçisi / elemanı) olduğunu zımnen ilân ve bunu da "medenî olmanın icâbı ve şiârı" olarak ifade etmiş..., ifâde etmekle de kalmamış, potur'u, şalvar'ı, kalpağı ve fesi "yasaklamış", herkesi İskoç (İngiliz) kıyâfeti ve şapkası giymeye icbâr (mecbûr kılmış / zorlamış) etmiştir. İtiraz edenler, inkılaplara / devrimlere karşı çıkmakla ve şeriâtı (yani İslâm hükümlerini) geri getirmeye çalışmakla suçlanmışlar ve bu gerekçelerle yüzbinlerce vatandaşımız idam edilmiştir.

Kıymetli dostlarım, bu konuda sayfamda başa tutturduğum "İLÂN EDİLEN ŞEY CUMHURİYET DEĞİLDİ VE HÂLEN DE DEĞİLDİR" başlıklı yazımı bir defa daha okumanızı istirhâm ediyorum. Filistin / Nablus Cephesi'nde komutası altında olan 7. Ordu'ya yapılan İngiliz taarruzunun hemen ilk ânında ordusunu bırakıp firâr eden (cepheden kaçan) ve Güney Cephemiz'in çökmesine ve Filistin'i ve Suriye'yi ve Irak'ı tamâmen kaybetmemize ve bütün bu mâğlûbiyetlerin neticesinde Filistin'de İsrail isminde kurulan "Yahudi Örgütü"nce 75 senedir irtikâp edilen ve bugün en şiddetli seviyelerine ulaşan zulümlerin en büyük müsebbibi (sorumlusu) olan bu HÂİN HEYKEL'i, İngilizler'in ve Yahudiler'in, niçin "çok sevdikleri" aslında herşeyi isbat ediyor.

Akıl, vicdân, insaf, adâlet ve ferâset - yani HİDÂYET - sahipleri, bu koskoca "hakikat resmini" gayet kolayca ve gayet mükemmel bir şekilde görüyorlar ve "vay be, 100 senedir nasıl da aldatılmışız !" diyorlar..

Evet, Yahudiler ve onlara en büyük desteği veren İngilizler, bu şenâetlerine devam ettikleri müddetçe, 100 Sene önce müslümanlara oynadıkları ve bugün de devam ettirmeye çalıştıkları oyunlar ve içimizden devşirdikleri "sahte kahramanlar" daha net bir şekilde ifşâ / teşhir / teşhis edileceklerdir ve ediliyorlar, elhâmdülillâh.

Selâm ve dua ile kıymetli dostlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.