Kanal D Ekranlarının Sevilen Dizisi Güllerin Savaşı 53. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D Ekranlarının Sevilen Dizisi Güllerin Savaşı 53. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranların reyting rekortmeni dizisi Güllerin SAvaşı 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Güllerin savaşı 53. bölüm fragmanı izle. 10 ekim ekrana gelecek Güllerin Savaşı son bölümde karşılaşan Gülru ve Ömer ne diyecek. İşte o cevap.

Kanal D ekranların reyting rekortmeni dizisi Güllerin SAvaşı 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Güllerin savaşı 53. bölüm fragmanı izle. 10 ekim ekrana gelecek Güllerin Savaşı son bölümde karşılaşan Gülru ve Ömer ne diyecek. İşte o cevap.

İşte merakla beklenen GÜllerin Savaşı yaşanacaklar. Güllerin Savaşı 53. bölüm sahneleri.  Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin savaşı 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Güllerin savaşı 53. bölüm izle Güllerin savaşı 53. bölüm kanal d 3 ekim izle. Güllerin savaşı 53. bölüm saat kaçta? Güllerin savaşı hangi kanalda? Güllerin savaşı canlı izle. Güllerin Savaşı Ömer ve Gülfem ayrılıyor mu? Gülru'yu bekleyen büyük tehlike ne? Cihan'ın intiharından sonra neler oldu? Güllerin savaşı bölüm özetleri. Güllerin Savaşı 53. bölüm ipuçları haberimizde. 
 

Kanal D'nin kısa sürede sevilen trajedi dolu dizisi Güllerin Savaşı yeni sezondada reytinglerdeki yerini koruyor. Birçok entrika ve trajedinin döndüğü dizide heyecan azalmıyor! Güllerin Savaşı yeni bölümüyle ekrana kilitleyecek! Güller savaşı 53. bölüm 3 ekim Cumartesi günü kendi kanalı Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Büyük trajedilerin ardından Cihan'ın intiharının şokunu yaşayan ikili Gülru ve Gülfem neler yapacak? 

Cihan’ın mahalleye yerleşmesi Gülru’nun planlarını altüst eder. Büyük şok  yaşayan Gülfem tırnaklarını yeniden çıkarırken Ömer’in varlığı ortalığı iyice karıştırır. Ömer, arkasında bıraktığı enkazı yeniden Cihan’ın kollarında görmenin öfkesiyle adeta kendini kaybeder. İntikam gecesinden aylar sonra yeniden Ömer’i görmek Gülru için yıkıcı olur. Gülru’ya kavuşmak için var gücüyle mücadele eden Cihan ise mahalledeki yeni hayata uyum sağlamaya çalışır. Cihan’ın hayati tehlikesi yüzünden her an tetikte olan Gülfem onu köşke geri döndürmek için elinden geleni yaparken, Ömer’in Gülru’nun canını yakmak için Gülfem’i bile tuzağa düşürmesiyle ortalık karışır.



 
Gülru, öğrendiği korkunç gerçekle altüst olurken; Gülfem geçmişle hesaplaşmasında kendisine karşı acımasızdır. Gülru duyduklarının ağırlığı altında ezilir. Cihan ise, Gülru’yu kaybetme korkusuyla tamamen Gülfem’e sığınır. Ömer’den boşanan Gülfem, kendini adeta kardeşine adar. Gülfem’in en karanlık sırrını tek başına taşımaya çalışan Gülru, yaşadığı tüm çalkantılara rağmen kendisini çocukluk hayalini gerçekleştirirken bulur. Öte yandan, Ömer'in beklemeye sabrı kalmamıştır. Gülru hayatının seçimini yapar; ancak sonrasında yaşananlar herkesin hayatını kökünden değiştirecektir.

 
Güllerin Savaşı 53. bölüm fragmanı 3 Ekim!


Büyük gerçekle herkesin önünde yüzleşen Gülfem, hayatının en zor anlarını yaşarken Ömer ve Gülru ise, büyük bir yol ayrımındadır. Gülru, kendisini tamamen kalbinin sesine bırakmışken, Ömer’in kararı şaşırtıcı olur. Öğrendiği gerçeğin altında ezilen Gülfem, Cihan’ın desteği ile ayakta kalmaya çalışırken, kendisini bitmek bilmez iç hesaplaşmalar içinde bulur. Gülfem’e karşı en büyük zaferini kazanan Gülru için, artık savaş yerini aşka bırakır. Gülru ve Ömer, gelecek planları yapmaya başlamışken; Gülru’nun öğrendiği akıl almaz gerçek tüm hayatları derinden sarsacaktır.

Gülru ve Ömer’i öpüşürken gören Cihan yıkılmıştır. Gülru’nun hamlesiyle köşeye sıkışan Gülfem, Halide’nin annesi olmadığını ispat etmek için geri dönüşü olmayan, büyük bir adım atar. Artık gerçekle yüzleşmek kaçınılmazdır. Cihan ve Ömer’in beklenmedik bir anda karşı karşıya gelmeleri, Gülfem ve Gülru’yu da etkiler. Güllerin cephesinde işler çığırından çıkarken; Ömer ve Gülru, hayatlarıyla ilgili büyük bir karar alır ve hiç zaman kaybetmeden harekete geçerler. 

 

53. bölümde ekmek parası derdine düşen ve hayatı tamamen değişen Gülru'nun mücadelesine şahit olmuştuk. 50. bölümde Gülru'nun başına neler gelecek? Ömer, Gülfem'i mi Gülru'yu mu seçecek? Tüm bu soruların cevaplanacağı Güllerin Savaşı 53. bölüm 3 Ekim cumartesi günü saat 22.00 da Kanal D ekranlarında olacak. Heyecanın bir an olsun eksik olmayacağı dizinin 50. bölümünde birçok sürprizin de yaşanacağı tahmin ediliyor. Güllerin savaşı 50. bölümüyle tekrar izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Güllerin Savaşı yüzleşme bölümü olarak da dikkat çeken Güllerin Savaşı 50. bölüm fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.  Sezon finalinde ne olmuştu ?





Gülru, öğrenmiş olduğu korkunç gerçekle adeta yıkıldı.Gülfem geçmişte yaşadıklarıyla hesaplaşmasında kendisine karşı çok acımasızdır.Gülru, duydukları korkunç gerçeklerin ağırlığı altında çok ezilir.Cihan ise, Gülru'yu kaybetme korkusu yaşar ve tam anlamıyla Gülfem'e sığınır.Ömer'den boşanan Gülfem, kendine resmen kardeşine adar.Gülfem'in karanlık sırrını yalnız taşımaya kararlı olan Gülru, yaşadığı tüm sorunlara rağmen kendisini çocukluk hayalini gerçekleştirirken bulur.Ayrıca, Ömer'in artık sabrı kalmamış ve Gülru bu olaylar olurken artık kaderinin seçimini yapar ama ardından yaşanan olaylar herkesin hayatını tamamiyle değiştirir.

Dizinin yapımcısı kimdir ? Hangi isim yönetmen koltuğunda oturuyor ? Oyuncu kadrosu ve karakterler kimlerdir ? 



Seyircilerin her zaman severek izlediği Güllerin Savaşı adlı dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturmaktadır.Yapım kuruluşu iseMedyapımdır.Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstlenmiş ve senaristliğini Meryem Gür yapmaktadır.Dizi müzikleri ise ENC kuruluşuna aittir.Sanat yönetmeni Hakan Sur, görüntü yönetmeni ise Atakan Küçükparlak'dır.

Oyuncular ve canlandırdıkları karakterler :



Damla Sönmez (Gülru), Barış Kılıç (Ömer), Canan Ergüder (Gülfem),Yiğit Kirazcı (Mert),Sercan Badur (Cihan),Arif Pişkin (Şevket),Meltem Pamirtan (Mesude),Uğur Kurul (Taner), Münire kseApaydın (Mebrure),Serap Aksoy (Cahide), Berk Yaygın (Yener),Zeynep Köse (Yonca), Feyza Civelek (Çiçek), Pınar Afşar (Ayla), Güzin Alkan (Naciye), Aslı İçözü (Halide)

Dizinin konusu :



Mesleği için yurtdışına çıkan Ömer Hekimoğlu üzüntülü bir şekilde Türkiye'ye döner ama buradaki yaşanmış olaylar dolayısıyla geri dönemez.Gülfem geçmişte aşık olduğu kadındır ama evin hizmetçisi aynı zamanda Güfem Sipahi'nin de çok büyük hayranı olan Gülru'ya karşı boş değildir.Gülfem'in kardeşi Cihan, küçükken ablasının onu öldürmeye çalışması nedeniyle, kötü bir travma yaşamıştır.Daha sonra yaşanan olaylar daha fazla karışır ve başka şeyler ortaya çıkar.

Güllerin Savaşı, yeni sezonuyla birlikte 10 Ekim 2015'te seyirciyle buluşacak.Yepyeni olaylar, dramlar ortaya çıkacağı bekleniyor.Seyircilerin sabırsızlıkla beklediği bu dizi çok yakında Kanal D'de yeni sezonuyla karşılarına çıkacak.Daha iyi bir hayat mı yoksa her şey kötüye mi gidecek ? Bunların hepsini göreceğiz. En çok merak edilen ise "Benim Güllerim benim için savaşmadılar ama beni elele uğurluyorlar" sözleri ile silahla intihar eden Cihan'ın durumu. Cihan'ın yere düştüğünü de gördük. Gülru ve Gülfem'in elele ve çığlık çığlığa bittiği bölüm merakları katlamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.