Kibariye'den Hamilelik Açıklaması Gerçekten Hamile Mi?

Kibariye'den Hamilelik Açıklaması Gerçekten Hamile Mi?

Hamilelik iddiaları ile herkesi şaşırtan Kibariye'nin 'Aldolan Bağımlılığı' hastalğına yakalandığı ve bunun etkisiyle böyle bir açıklama yaptığı öğrenildi.

Geçen hafta hamile olduğunu açıklayan Kibariye magazin gündemine bomba gibi düştü.Bunun yanı sıra ünlü şarkıcı için şok bir iddia daha ortaya atıldı.Konserinde 3 aylık hamile olduğunu söyleyen Kibariye, açıklamasından günler sonra "Hamile değilim" diyerek kafaları karıştırdı.56 yaşında ki şarkıcı,"Aldolan Bağımlılığı" hastalığına yakalandığı öğrenildi.

Çok güçlü etkisi olan ağrı kesici bir ilaca bağımlı olan ünlü şarkıcının, ilaçların etkisiyle normal olmayan hareketler sergilediği ve hamile olduğunu söylediği iddia edildi. İlaç bağımlısı bireyler gibi anormal hareketlerinin dışarıdan fark edilmediğini düşünen Kibariye, tıp dünyasını dahi sarsacak "hamileyim" açıklamasını "Şeker ve tansiyon hastasıyım. Bazen ne dediğimi bilmiyorum. Şaka yapmak istemiştim bir anda ağzımdan çıktı." diyerek düzeltmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.