Kiralık Aşk 14. Yeni bölüm fragmanı Yayınlandı - STAR TV

Kiralık Aşk 14. Yeni bölüm fragmanı Yayınlandı - STAR TV

Kiralık Aşk 14. Yeni bölüm fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. En eğlenceli aşk dizisi Kiralık Aşk’ın 13. Bölümünde Ömer ve Defne’nin sevişme sahnesi vardı. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında ise Sinan şoka giriyor. Defne ve Ömer artık birlikteliklerini

Kiralık Aşk 14. Yeni bölüm fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. En eğlenceli aşk dizisi Kiralık Aşk’ın 13. Bölümünde Ömer ve Defne’nin sevişme sahnesi vardı. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında ise Sinan şoka giriyor. Defne ve Ömer artık birlikteliklerini doyasıya yaşıyorlar. İşte Kiralık Aşk 14. Yeni bölüm fragmanı izleme fırsatı ve ayrıntıları.
 

Her hafta istisnasız reyting sonuçlarında birinci olan fenomen dizi Kiralık Aşk’ın yeni bölüm (14. Bölüm – 18 Eylül) fragmanı yayınlandı. “Kiralık Aşk 14. Bölüm fragmanını izle” diye Google’da arama yapanların cevabı linkte.

Kiralık Aşk 14. Yeni bölüm fragmanında izleyeceğiniz üzere Ömer ve Defne artık birlikteler. Defne’ye ulaşmak isteyen Sinan Defne’nin Ömer’in yanında olduğundan emin olmak üzeredir. Şirkette herkes Ömer ve Defne’yi aramaktadır. Ama Ömer, Defne’yi de alıp annesinin evine götürür. Defne evi görünce ‘Neresi burası’ diye sorar ve Ömer de cevabını verir. Ömer Defne’ye ‘Sen artık ev sahibi sayılırsın’ diyor. Kiralık Aşk yeni bölüm fragman sonunda ise Sinan Yasemin’e birinin kalp krizi geçirdiğini söylüyor. Peki ama kim kalp krizi geçirdi?
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.