İmdat ZEYTİNCİ

İmdat ZEYTİNCİ

KURUMLARDAKİ İSRAFA SON VERELİM

Kıravatlılar ile mini etekliler lükslerinden biraz taviz verirse ülke kalkınır.

Yine bir sürü Özel mesajla beni protesto edecekler. Etsinler.

Değerli dostlarım, kurumlarımızda lüks yaşam son derece fazla. Özellikle araçlar. Belediye başkanında makam arabası, yardımcılar da makam arabası, bazen bakıyorum muhasebecilere kadar devletin arabası.

OLMAZ, OLMAZ, OLMAZ.

Eğer makam arabam yok diye gelmeyecekse gelmesin. Yerine bir gariban gelir. Akparti ilk kurulduğunda memurlar biraz disipline girmişler di. Şimdi hiç bir memururun umurunda değil. Ben orada bekliyorum. Sıcaktan ter nereme akmış. Bayan memurlar oturmuş çocuğunun nerede okuduğunun sohbetini yapıyor. Ağzımı açmaya göreyim. Kadında cevap aynen şöyle.
-Çatlama.
Arkadaşlar, hükümetin yöneticileri her bürokrasiyi göremeye bilirler. Ancak sistemde bir uygulama ile bürokrasiyi düzenleye bilirler.

Özellikle makam arabası lüksü ortadan kalkmalı. Arkadaşlar bu kadarmı zor? Belediye başkanına sözümüz yok. Diğerlerinede toplu gidilen yerlerde bir minibüs koyun. Minibüse binerseniz burnunuzmu düşer.

Birde bütün arabalar en lüx ve ithal. Pes yani vallahi pes. Bu israfıın sadece örneği idi. Bu memleket bizim. Bu vatan bizim. Biz köylerde yol bulamazken, siz lüx makam arabaların da benim hakkıma tecavüz ediyorsunuz.

KINIYORUM.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.