Küs olan İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe barıştılar

Küs olan İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe barıştılar

Kanal D ekranlarından yayınlanan Renkli Sayfalar programında konuşan şarkıcı Yıldız Tilbe 8 yıldız küs oldukları İbrahim Tatlıses ile barıştıklarını açıkladı.

8 yıl önce ATV'de yayınlanan İbo Show programına konuk olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ile programın sahibi İbrahim Tatlıses arasında yaşanan tartışma uzun süre magazin gündemine konuşulmuştu. İbrahim Tatlıses'in " 'Abi beni dövüyorlar gel beni kurtar' dediğinde ben de geldim seni o p...venklerin elinden aldım." şeklindeki sözleri medyada olay olmuş, günlerce gündemin en üst sıralarında kalmıştı.

 

8 YIL SONRA BARIŞTILAR!

 

Katıldığı programda aradan geçen 8 yılın ardından bu konu Yıldız Tilbe'ye yeniden soruldu. İbrahim Tatlıses sorusuna çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldız Tilbe, "Hiç kimseye dargın değilim. Hiç kimseyle dargınlığı sürdürmeye değmez. Hayat o kadar uzun değil. Ölümsüz olsaydım eğer kimseyle konuşmazdım. İbrahim Tatlıses'in albümü hayırlı uğurlu olsun. Herkes kendi bayrağını taşıyor. Onun gibi bir ses daha gelir mi? Herkesten bir tane var." açıklamasını yaptı.

 

Yıldız Tilbe konuşmasının devamında, “Sırat Köprüsü başında durup hakkımı helal edip etmediğimin sorulmasını istemiyorum. Ben doğrudan geçmek istiyorum. Bunun için kimseye küs değilim” diyerek, yıllar sonra gelen bu zeytin dalının nedenini de açıkladı.

 

Yıllardır bekarlığıyla bilinen Tilbe, bu konuyla ilgili olarak da, "Bazen arkadaş ortamında birini gösterip, bana ‘Şuna bak’ diyorlar. Ben de bakıyorum. Sonra erkek gibi baktığımı söylüyorlar. Ben erkeklere nasıl bakılacağını unutmuşum." şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.