Messi'ye Tarihi Maaş Teklifi! Yeni Takımı Herkesi Şoke Etti

Messi'ye Tarihi Maaş Teklifi! Yeni Takımı Herkesi Şoke Etti

Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olmasından sonra futbol gündemine bomba bir iddia daha düştü. İddiaya göre Arjantinli yıldız oyuncu Messi, Ronaldo'nun maaş rekorunu kırarak, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'e transfer olacak.

Dünya futbolunun yıldız isimlerinden biri olan Cristiano Ronaldo, aylarca futbol gündemini meşgul ettikten sonra tarihin en yüksek maaşıyla Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer oldu. Gündeme yine bomba gibi düşen iddiaya göre, yaşayan efsanelerden biri olan Messi'de Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'den teklif aldı. Üstelik Messi Ronaldo'nun maaş rekorunu da kıracak.

Ronaldo transferiyle birlikte Suudi Arabistan futbolu dünya futbol gündeminden düşmüyor. Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre, aktif futbol hayatına devam eden en başarılı oyunculardan biri olan Messi'ye de Suudi Arabistan'dan bir teklif geldi. Messi'yi kadrosuna katmak isteyen Al Hilal takımı ise kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

Futbol Tarihinin En Yüksek Maaşını alacak

Geçtiğimiz haftalarda Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, günlerce konuşulan bu transferle futbol tarihinin en yüksek maaş rekorunu kırdı. Yıllık toplamda 200 milyon avro kazanacak olan Ronaldo, bu maaşla tarihe geçti.

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olduğu söylenen Messi'nin de Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'dan teklif aldığı iddia edildi. Üstelik Messi'nin kısa süre önce Ronaldo'nun kırdığı maaş rekorunu neredeyse ikiye katlayacak. Çıkan haberlere göre Arjantinli süper star Al Hilal'in teklifini kabul ederse yıllık 350 milyon avro kazanacak.

Elde Etmediği Başarı Kalmadı

Kariyerinin büyük bölümünü İspanya'nın Barcelona takımında geçiren Messi, 2021 yılında dünyanın üst düzey takımlarından biri olan Paris-Saint Germain'e transfer olmuştu. Barcelona formasıyla elde etmediği başarı kalmayan Messi, 10 kez sezonun oyuncusu, 22 kez gol kralı, 10 kez İspanya şampiyonu, 7 kez Ballon D'or ödülü gibi ulaşılması imkansız bir kariyer geçirdi.

Rüya gibi bir kariyere sahip olan Messi, son olarak 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile kariyerindeki tek eksik kupa olan Dünya Kupası'nı da kazandı. Son kez katıldığını açıkladığı Dünya Kupası'nda da inanılmaz bir performans sergileyen Messi, turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.

35 yaşındaki Messi, kariyeri boyunca 180 milyon avroluk bonservis bedelini gördü. Yaşı ilerlemesine karşın tecrübesiyle kariyerinin zirvesinde yer alan Messi'nin PSG ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.