Muşspor transfer sezonunu erken açtı

Muşspor transfer sezonunu erken açtı

Atletik performans uzmanı Murat Kayapınar'ı takıma katan Muşspor, devre arasında da yeni isimlerle takımı güclendirmeyi planlıyor.

Atletik performans uzmanı Murat Kayapınar'ı takıma katan Muşspor, devre arasında da yeni isimlerle takımı güclendirmeyi planlıyor.

2022-2023 3. Lig sezonunun ilk yarısının sona ermesine az bir zaman kala, ara transfer dönemi gündeme gelmeye başladı. 3. ligde Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarla 13. haftaya gelinirken taraftarların gözü ara transfer dönemine çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla bekleyen sarı beyazlı taraftarlar Ocak ayını dört gözle beklemeye başladı.

Takımdaki eksik yerlere transfer yapmaya hazırlanan Muşspor, ara transfer döneminde, süper lig tecrübesi olan PTT 1. Lig ve 2. ligde oynayan futbolcularla anlaşma yaparak 2. devreye sıkı bir başlangıç yapmak için kolları sıvadı.

Sezon başında çok sayıda transfer yapan Sarı Beyazlılar sezon içerisinde 4 futbolcusunun sezonu kapatması ve takımda eksik görülen bölgelere transfer yapacak. En az 5-6 futbolcu transfer etmesi beklenen Muşspor’da ilk takviye teknik ekibe yapıldı. Muşspor, teknik kadrosuna daha önce süper lig ve PTT 1. ligde görev yapan son olarak Yeni Malatyaspor’da görev yapan Atletik performans uzmanı Murat Kayapınar ile güçlendirdi.

Öte yandan Muşspor kulüp Başkanı Nevzat Kaya, devre arasında transferlerin yapılacağının müjdesini vererek: “Sezona çok iyi başladık. İlk yedi hafta istediğimiz gibi gitti. Fakat ligin hemen başında ve sonrasında kadromuzun önemli isimleri sakatlık geçirerek sezonu kapattılar. Aynı süre içerisinde cezalı futbolcularımız oldu ve son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık. Devre arasına kadar bu kadro ile yolumuza devam edeceğiz. Devre arasında kadromuza en az 5-6 futbolcu transfer etmeyi planlıyoruz. Yeni transferlerimizle birlikte kadromuzu güçlendirip yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz. Taraftarlarımız biraz sabretsinler Güzel günler Muşspor ve taraftarı bekliyor. İnşallah hep birlikte takımımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.