OSMAN KAVALA - BÜYÜK TURP MU, BÜYÜK ÇEKİRGE Mİ ?

Kıymetli dostlarım, hani bizde, normalden büyük sürprizler için istimâl ettiğimiz "turp'un büyüğü heybe'de" diye bir söz vardır ya ; Osman Kavala da, TÜRKİYE'de son 30 sene içinde yapılan FETÖ ve PKK görünümlü bütün "Batı (ABD-İngiltere) Operasyonları"nın en kilit elemanlarının, 2.'sidir.. (Evet, haklarını yemeyelim şimdi, bu vâdide 1.'lik "açık ara" KOÇ'lardadır !)

Osman Kavala'nın ismini ben ilk defâ 28 Şubat döneminde (1997) işitmiştim. Adamın "icraatları"nın ta 1980'lerde başladığını, çok sonraları öğrendim.

(Bazı kıymetli dostlarım, benim "Devletin gizli görevlisi olduğumu" zannediyorlar. Keşke bu zan'ları hakikat olsaydı.. Devletimin bana tevcih edeceği her vazifeyi, büyük bir iftihârla ve cansiperâne bir gayretle ifâ ederdim. Amma maalesef, gizli-açık hiçbir görevim yok.. Bu açıklamayı yapmaya şundan dolayı ihtiyâç hissettim : Osman Kavala hakkında biraz ayrıntılı yazmak istedim, fakat ulaştığım bilgiler "magazin seviyesi"nden ileri gitmedi, maalesef. Halbu ki, "Devletin içinde" bir pozisyonum olsaydı, bu alçak herifin irtikâp ettiği ihânet ve hıyânetlerin ne kadar büyük olduğunu, sizlere daha etrâflıca yazabilirdim. Mamaafih, burada arzedeceğim kısa bilgiler bile, onun "vatan hâinliğini" isbâta yetecektir.)

1957 doğumlu bu herif-i nâşerif, Fransa'da doğmuş, TÜRKİYE'de Robert Lisesi'ni ve ODTÜ'yü bitirmiş, İngiltere'de Manchester Universitesi'nde ekonomi dalında yüksek lisansını, ABD Newyork'ta doktorasını yapmış.

Bütün bu tâhsil hayatından ve sonraki "icraatlarından" anlıyoruz ki, İngilizler (ABD'liler'i de dâhil ediyorum), bu "elemanlarını" ilk gençlik yıllarından itibâren, "büyük bir ihtimâm ile" yetiştirmişler !

Bu herif, kendi özel işlerinden ziyâde, mevcut veya kendi kurduğu STK'larda (aslında, Sivil Toplum Kuruluşu görünümlü casusluk / manipülasyon / provokasyon / yıkım örgütleri) faaliyet göstermiş. Bunlardan bazıları Ana Yayınları, Anadolu Kültür, TEMA, TÜRSAK, TESEV... (Bakın kıymetli dostlarım, bizler TEMA'yı "doğa'yı koruma maksatlı, tertemiz bir sivil toplum kuruluşu zannediyoruz, değil mi ? Aaahhh ahhh, böyle "masum çocuk" görünümlü ne "yılanlar" var bu memlekette !...)

Kıymetli dostlarım, yazı fazla uzamasın diye, buradan itibâren "hızlı çekim" yapacağım :

Osman Kavala, ABD'li "Dolar milyarderi" azılı siyonist yahudi George Soros ile işbirliği yaparak, 2013 Mayıs ayında Gezi hâdiselerini başlattı. Bu hâdiselerin önü alınamasa idi, TÜRKİYE'de AK Parti İktidârı yıkılacak ve Recep Tâyyip Erdoğan da "içeri tıkılacaktı" ; hedefleri ve maksatları bu idi !

Gezi'de muvaffak olamadılar, elhâmdülillâh.

Fakat, elbette durmadılar. CIA ve MI6'nın "TÜRKİYE Temsilcisi" Osman Kavala, bu sefer de 15 Temmuz 2016 darbesinin hazırlıklarını yaptı. Osman Kavala her ne kadar "FETÖ'nün dışında" olsa da, tasmaları aynı el tarafından tutuldukları için, bu hâin darbenin kotarılmasında, beraber çalıştılar. Osman Kavala'nın darbe teşebbüsünden birkaç gün öncesinden itibâren, ABD'nin kilit CIA isimleriyle "yoğun mesâi yaptığı" bütün delilleriyle ortaya çıktı ; burada uzun tâfsilâta girmiyorum.

Osman Kavala'nın, ABD ve İngiltere için ne derece "kıymetli bir eleman" olduğunu, tutukluluğuna onlardan gelen "yoğun itirazlar" isbat ediyor zaten ! Hatırlayınız, birkaç ay önce ABD ve 10 AB Büyükelçisi, bu alçağın serbest bırakılması için "ortak açıklama" yapmışlardı.

Evet, Osman Kavala "çekirgesi",1980'li yıllardan itibâren zıplamaya başladı ; neredeyse 35 sene oradan oraya zıpladı zıpladı zıpladı... ve nihâyet "hücre"ye düştüüüü !...

Evet, ABD ve İngiltere'nin "büyük turp"unu, nihâyet hücreye attık, elhâmdülillâh. Mahkeme dün (25 Nisan 2022) bu alçak hakkında "Ağırlaştırılmış Müebbed Hapis Cezası" verdi. Yani, ölünceye kadar tek kişilik hücrede kalacak ! Bana sorarsanız, "yetmez amma, evet".. Zirâ böyle alçakların hakettikleri ceza, aslında "idam"dır !

......

Şimdi buradan diger "çekirgelere" sesleniyorum ;

Pijamalı A. Doğan, KOÇ'um Rami, KOÇ'um Ali, KOÇ'um Ömer, Jem BOYNER, İnançsız KIRAÇ, Tuncay ÖÇİLHAN ve diger küsûrâtlar !

Eninde sonunda düşeceğiniz yer, "tava'nın içi"dir ! Fiji'ye, Hawai'ye, Solomon Adaları'na bile kaçsanız, son sıçradığınız yer, "tava'nın içi" olacaktır !

"Demedi" demeyin !

Ha, bu çekirgelere güvenerek siyâsî ikbâl hesapları yapan Kemalyan Avarelyan, Meralyan HAVHAVYan, Sine sine sinsi zehirlidikenliGül Apo, EkRumidis İmanıyokYannis, Davidofff Ahmed Hodja, Ali Papuçcan, Temel BlackMollİng ve diger Daltongiller familyasına da hatırlatayım, "çevirdiğiniz her filimi" bizler de dışardan "kaydediyoruz" ! Bu "dışardan kayıt" birgün elinize verilecek, seyredeceksiniz !

Seyredeceksiniz amma, "Vâ esefâ ! Vâ esefâ !" diyerek !!!

........

Selâm ve dua ile kıymetli dostlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.