Özge Özpirinçci'den Manitasının Ev Hali Açıklaması!

Özge Özpirinçci'den Manitasının Ev Hali Açıklaması!

Aşk Yeniden dizisi ile tekrardan gündeme girmeyi başaran güzeller güzeli Özge Özpirinççi, sosyal medya hesabından belirsiz kişileri bombardımana oturttu.

Aşk Yeniden dizisi ile tekrardan gündeme girmeyi başaran güzeller güzeli Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından belirsiz kişileri bombardımana oturttu. 

Oyunculuğyla göz dolduran, aşk hayatıylada sık sık gündeme gelen Özge Özpirinçci, Engin Altan Düzyatan’la olan ilişkisini bitirdikten hemen sonra başladığı Burak Yamantürk ilişkisinin mutlu mesut bahtiyar şekilde sdevam ettirdiğini belirtti. Kendi gibi oyunculuk yapan Burak Yamantürkle ilişkisini her fırsatta sosyal medya üzerinden duyduk duymadık diye ilan eden güzel oyuncu Özge Özpirinçci, son olarak yaptığı paylaşımla yine mutlu ilişkisine oldukça önemli sayılabilecek bir gönderme yaptı.

Sevgilisi Yamantürk'ün evde ampul değiştirirken çektiği bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu Özpirinçci, bu paylaşımının altına “En yakışıklı manita, ampül değiştiren manitadır!” ifadelerini kullanarak duyduk duymadık demeye devam etti.

Güzel oyuncu ve yakışıklı sevgilisi ile özel anları paylaşmaya devam edecek mi şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.