Reina saldırısı sonrası soru işaretleri!

Reina saldırısı sonrası soru işaretleri!

İstanbul Beşiktaş'ta Ortaköy'de bulunan Reina'daki saldırı sonrası ortaya çıkan soru işaretleri herkesin kafasını karıştırdı.

Gece saat 01:15 - 01:30 sıralarında gerçekleşen hain saldırı sonucu, İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Reina'da yaklaşık 16sı yabancı, 39 kişi hayatını kaybetti.Yaklaşık 69 yaralı var ve 4'ü ağır yaralı olarak hastanelerde tedavi altındalar. Reina'da yapılan hain saldırı sonrasında bir çok kişinin aklında cevabı tam olarak bilinemeyen sorular oluştu. Reina'daki saldırıyı kim gerçekleştirdi? Reina'da kaç kişi hayatını kaybetti? Saldıranlar kim ve kaç kişi saldırdı? Neden önlem alınmadı? Saldırganlar neden durdurulamadı? gibi soruların cevabı haberimizde.

Reina'daki saldırıda görgü tanıklarından açıklamalar ve soruların cevabı.
Saldıranlar kaç kişi?
İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU:

Saldıranların 3 kişi olduğu söylentilerini yalanladı ve saldırganın tek kişi olduğunu ifade etti.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmalar ve bu çalışmaları sonucu bize verdikleri bilgiler çerçevesinde saldırganın 1 kişi olduğu belirtiliyor. Kendisini kamufle edeceküzerine bir mont ve palto giymiş ve bu şekilde içeriye silahla tarayarak saldırıyı gerçekleştirmiş.''dedi.
İÇERİDE BULUNAN BİRİSİNİN ÜSTLERİNİ ÇIKARMIŞ:
Saldırganın içeride bulunan birisinin kıyafetlerini çıkarmaya çalıştığı söyleniyor. 
SALDIRGAN HALA KAYIP:
Süleyman Soylu Reina'daki saldırıyı gerçekleştiren saldırganın hala kayıp olduğunu ve arama çalışmalarına hızla devam edildiğini açıkladı.
REİNA'NIN ARKASI DENİZ:
Saldırgan nasıl kaçtı? sorusuna verilen cevaplar arasında en mantıklı olanının mekanın arka kapısından denize geçiş yapılıp deniz yolu aracılığı ile kaçılmış olacağı.
ABD İSTİHBARAT VERMİŞ MİYDİ?
Reina'nın sahibinden şok eden açıklamalar;

Reina’nın sahibi olan Mehmet Koçarslan şunları söyledi; “Reina'ya giren şerefsizler içerdeki insanları Kalaşnikoflarla taramışlar. Saldırıdan önce Amerikan istihbaratı bunun bilgisini bizlere vermişti.Yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu hain saldırı meydana geldi.”

Reina'daki saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin isimleri açıklandı mı? İşte gece saat 01:15 sıralarında gerçekleşen, 39 insanın hayatını kaybettiği ve yaklaşık 69 kişinin 4'ü ağır olarak yaralandığı saldırıda hayatını kaybedenlerin isimleri ve tespit edilen 16 yabancı misafirin kimlikleri.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.