Saldırı sonrası yabancılardan Türkiye hakkında yorumlar!

Saldırı sonrası yabancılardan Türkiye hakkında yorumlar!

Reina saldırısı sonrası tüm dünya Türkiye hakkında konuşuyor. Yabancı uyruklu insanlar saldırı hakkında yorumlar yapmaya başladı.

REİNADA GEÇEKLEŞEN SALDIRI SONRASI BAZI HABER SİTELERİNDE VE SOSYAL HESAPLARDA YAPILAN
YORUMLARI SİZLERE TOPARLAMAYA ÇALIŞTIK.

Aljazeera' haber sitesinde yapılan yorumlar
Türk polis güçleri beceriksizdir. Türkiye, İran Suudi Arabistan ilişkilerini değiştirmeli ve çatışmayı önlemeli. Savunmasız ve masum insanların öldürülmesinden bıktık.

- Terörizmi kıvılcımlandıran şey nedir? 
Belki eğitim eksikliği ve çocukken bunlar istismar ediliyor. Temel neden nedir?

ABD'de İslam'la ilgisi olmayan toplu katiller ne oldu?

En büyük gece kulüplerinden biri olan ve herhangi bir ülkedeki en büyük günlerden birinde, yakınlarda polis yok ve silahlı adam kaçmak zorunda ...! Sanırım bütün gülenist polis memurları hapishaneye hapsetti. 

Allah bize iyi en doğru olanlardır söyler: 

" Ey İnsanoğlu, bir erkek ve bir dişi tek bir çift yarattık ve (kabileler ve birbirinizi bilesiniz diye milletlere sizi yapılmış . Şüphesiz, en Allah katında sizin onur değil birbirini hor o) sizin en doğru kim o . " (El-Kur'an, Bölüm 49, Ayet 13)

Türkiye'de yaşıyorum. 
Dışarıdan gitmekten korkuyorum. Bu İslami göçebeler her yerde. Eski Türkiye nerede? Nerede yaşıyor Eşitlik nerede? Ağlamak çok zor, çünkü ülkemi kaybettim. 

 

- Istanbul saldırısı açıkça Kur'an-ı Kerim 5: 32 ve 5:33 (kısmen alıntılanan)

 

Allah, fesat yayanlara (içki içmek, dans etmek islamın haramında) veya Allah'a karşı savaşta bulunanlara (küfür) öldürüleceğini söylüyor 

 

Kur'an-ı Kerim 5:32 Bunun üzerine İsrail Çocukları için kim cinayet misilleme değil bir kişi öldürdük ya da (ve) karaya yalancı yaymak için - eğer tüm insanlığı öldürmüş gibi olurdu ve eğer kimse Bir hayat kurtardı, sanki tüm insanlık hayatını kurtardı sanki. Andolsun ki, peygamberlerimize açık deliller, kanıtlar ve işaretler ile geldi; onlardan çoğumuz sınırları aşmaya devam etti. 
Kur'an-ı Kerim 5:33
Allah'a ve Peygamberine karşı savaşta bulunanlara ve topraklarda bozgunculuk yapanlara verilen mütalaa sadece öldürülecek ya da çarmıha gerilecek ya da onların elleri ve ayağı karşı taraflarda kesilecek ya da sürgün edilecektir. Bu onların dünyadaki rezillikleri ve ahirette büyük bir azap vardır. Kanıt: KORAN, SAVAGES'İ YAZAR

IDF'nin, ateşli keşif gibi bu deli köpekleri, neden ateşin iyiliği için her seferinde her defasında vurması gerektiği belli olmalı

- SALDIRI ANI VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.
 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.