Samsun'da İmam Evinde Ölü Olarak Bulundu

Samsun'da İmam Evinde Ölü Olarak Bulundu

Samsun'un Bafra ilçesi Sarıköy Mahallesi'nde öğle namazı vaktinde ezan sesi gelmeyince cemaat şüphelendi. Odasına girdiklerinde ise Cami İmamı Rasul Korkmaz hayatını kaybetmişti.

Samsun'a bağlı Bafra ilçesi Sarıköy Mahallesi'nde görev yapmakta olan cami imamı Resul Kurnaz'ın öğle namazına gelmedi. Bunun üzerine cemaat cami imamı Resul Kokrmaz'ı telefon ile aradı, telefonu çalmasına rağmen imamın telefonu açmaması üzerine cemaat dışarıdan imam Resul Korkmaz'a seslendi.
Yine ses alınamadı
Cami cemaati bu defa eve girip kapıyı çalması üzerine yine cevap gelmedi ve de jandarma ekiplerine haber verildi.İmam lojmanına jandarma gelince birlikte girildi ve evde imam cami imamı Resul Kurnaz yatağında hareketsiz halde bulundu.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri yapmış oldukları inceleme ve muayene sonrasında, genç imamın öldüğünü tespit ettiler.Ardından genç imam Resul Korkmaz'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
BİR SOBA FACİASI DAHA İMAMIN CANINA MAL OLDU
İmam Resul Kunaz'ın ısınmak için oda da bulunan kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Siz değerli okurlara seslenmek istiyoruz. Ülkemizde her ne kadar soba kullanımı azalmış olsada, köy kesimlerinde soba kullanımı devam etmekte ve artık odun yerine daha çok kömür kullanılır durumda. Siz siz olun, geceleri yatacağınız zamandan 2 saat öncesine kadar kömür kullanın, yatmadan önce kömür atarak uyumayın. Soba zehirlenmeleri '' ben kokuyu alır zaten uyanırım'' demek ile olmamaktadır. O zehirin kokusu uyurken normal hava gibi size işler. Bacalarınızı temizleyin, sobaya mümkün oldukça lodos olmayan zamanlarda kömür atın ve kapalı tutmaktan kaçının.

Samsun Bafra ilçesi Sarıköy Mahallesi İmamı Resul Korkmaz'a Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine Baş Sağlığı diliyoruz.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.