Safiye Soyman ve Faik Öztürk Çifti Canlı Yayında Barıştı!

Safiye Soyman ve Faik Öztürk Çifti Canlı Yayında Barıştı!

Ayrıldıkları iddia edilen ünlü çift Safiye Soyman ve Faik Öztürk, bugün sabah katıldıkları magazin programında barıştı.

18 yıldır beraber yaşayan ünlü çift Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün ayrılık haberleri magazin camiasını çalkaladı.Kanser olabileceğini öğrenen Faik Öztürk, Safiye Soyman'a bir mektup yazdı.Kanal D'nin sevilen sabah programı Renkli Sayfalar'a katılan Safiye Soyman ve Faik Öztürk'e program sunucuları süpriz yaptılar.Safiye Soyman'a duvak armağan edildi.Ardından ünlü çift dans etti.Duvak armağanı ile ünlü çifte evlilik mesajı verilmek istendi.

Faik Öztürk'ün kanser olduğunu öğrendikten sonra yazdığı mektuptan Safiye Soyman'ın haberi yoktu.Soyman: "Bana kanser olabileceğini öğrendikten sonra yazdığı mektubu ilk kez duydum" diye söyledi.

Beyaz elbisesinin üzerine duvak takan Safiye Soyman gelin gibi oldu.Ardından canlı yayında dans eden çift romantik dakikalar yaşadı.Faik Öztürk, "18 yıldır birlikteyiz.En büyük pişmanlığımız bir çocuğumuzun olmaması.Bir çocuğumuz olsaydı şimdi bizimle 16 yaşında olurdu.Bizimle beraber büyürdü ne güzel olurdu" dedi.

Programın sonlarına doğru Safiye Soyman uçağa yetişeceği için erken çıkması gerektiğini söyledi.Hasta olan oğlunun yanına gidecek olan Safiye Soyman programdan ayrıldı ve Faik Öztürk ile keyifli sohbet devam etti.

Safiye Soyman, Faik Öztürk Galerisi

Programın ardından Safiye Soyman barıştıkları haberini sosyal medyada duyurdu.Çiftin ayrıldığı haberlerinin ardından şarkıcı Safiye Soyman'ın bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım hayranları tarafından büyük beğeni aldı. Çiftin ayrılmadığını öğrenen hayranlar, mutluluklarını Safiye Soyman'ın paylaşımının altına yazdıkları yorumlarla belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.